Nejste přihlášen/a.
Líbí se vám nový (postarší) ombudsman - veřejný ochránce práv?
Kandidát (JUDr =?):
Aktuálně: ochrance.cz/...
Přiznávám, že z Křečka nejsem zrovna odvázaný, ale troufám si říct, že je obrovský pokrok, že konečně odsunuli Šabatovou na smetiště dějin. Proti ní je Křeček dobrá volba - i když, to je takřka kdokoliv.
Ono jde hlavně právě o to, že to nabere konečně zase směr k demokracii, jako za Motejla a ne, jak to bylo za Šabatové, k diskriminaci majority. Podle ní nemáte právo neumožnit podnájem lidem, kteří jinde třeba zničili byt, neplatili a Vy byste měl být další na řadě, kdo dá všanc svůj drahý majetek a navíc ubytuje zdarma.
Ne - s Křečkem nastoupí spravedlnost a směr k opravdové demokracii. Proto na něj bude podáváno mnoho žalob, jak trpí minority u nás..
Totality, zvláště té romské, já osobně mám už plné zuby. At některý romský podnikatel jim dá práci a bydlení- proč to nedělají? Jako v arabském bohatém světě, o nelegální migranty se má starat nearabský svět, muslimové o nich nechtějí ani slyšet...protože je znají.
Líbí - nelíbí, důležitější je, jak bude pracovat.
Má nějaké zkušenosti a dost si ho pamatuji, jak se bral za práva nájemníků a tím mi tenkrát docela imponoval.
Jestli byl navržen tím, nebo oním, jestli byl prolustrován a co měl za politickou příslušnost je mi fuk, hlavní je, jaké bude mít výsledky ve věcech, se kterými se na něj lidé obrátí.
Jinak bývalou šéfku Šabatovou jsem nemusela, kvůli kauze chlapců Mauerových a B. Škrlové, tam to nepěkně zapáchalo a bylo smeteno pod stůl.
Týrání a vymývaní mozků dětem je neomluvitelné.
Také bylo nedůstojné, že Romea provokativně poslala Romku kvůli podnájmu a pak málem zavřeli chlapa z realitky, že majitel bytu nechtěl Romku. Měl už svoje zkušenosti a navíc si myslel, že v kapitalismu se respektuje soukromé vlastnictví. Šabatka byla jiného názoru, byla to diskriminace a proběhl soud. Takže takhle opravdu ne. Není to kabaret, ale uřad, na řešení diskriminace stát dotuje 238 romských neziskovek včetně Romey.
Zdravím. Já jsem za pana Křečka velmi ráda. On je totiš po dlouhých letech ten, kdo má normální názory. Vždyť se podívejme na vývoj: s Topolánkem jsme my, občané ČR přišli o občanství a stali jsme se pouhými daňovými poplatníky, kteří jsou jen k tomu, aby drželi hubu a krok, a máme jediné právo =>platit. Platit ze svých peněz všechny chyby vlády, živíme všechny, kdo se sem nelegálně nacpal, komu se nechce pracovat ale komu se chce jíst, bydlet, léčit se a množit se - a to aniž by se nás někdo zeptal, zda s tím souhlasíme. A běda jak se někdo ozveme => narazíme na zákony, které byly proti nám vytvořeny, kterými nás už systém donutí platit a platit. No a včera jsem dokonce v televizi od Krause slyšela, že tu žijí Rómové a nerómové! Takže už ani ti daňoví poplatníci, ale už jen služebnictvo cikánů! Žijí tu ti důležití a my, kteří je musí živit a s nimi všechny "přišedší". No to mně ten Kraus tak nadzvednul...! Takže pokud pan Křeček dodrží to, co slíbil => že se bude věnovat převážně spravedlnosti a právům většinového obyvatelstva, je to to nejlepší, co nás mohlo potkat. Nechť nám žije do 150ti let. Ida
P.S. @dolga, s vašimi reakcemi nutno souhlasit.
A krasavice Šabatová Vás okouzlila?
Nebo tahle, co myslela, že ji poslechneme a Křečka změníme..
Hrozná nána...Česká politika mě jednou zničí..
Tohle si poslechněte asi od poloviny je to na infarkt z těch soudružek, z Džamily a Anny...
A Křeček ty kecy přežil - fandím mu, je dobrej ! Metál a na Hrad !
Já myslím, že kritizovat je normální, ale urážet kohokoliv ohledně vzhledu nebo věku je od dospělého primitivní a přízemní. A kdo tak činí, měl by sem hodit svou fotku.
Já na staré chlapy jsem, mám na to věk . Takže ano, pan Křeček se mi docela líbí vzhledem i přístupem k funkci. Před lety jsem s ním osobně jednala a zanechal ve mně dojem moudrého, galantního a šarmantního muže. Věřím, že pokud mu časem věk a zdraví nedovolí funkci vykonávat, odstoupí.
Dolga, kotě a názor na vzhled paní Šabatové: Paní Šabatovou jsem poprvé v televizi viděla zřejmě těsně po převzetí fuknce. Velmi mě mě tehdy překvapilo a zaujalo, s jak zmaštěnými vlasy před kamery předstoupila.. Pak jí zřejmě někdo vysvětlil, k čemu slouží koupelna. Na vlasy si už později dávala pozor. A začala vzhled vylepšovat náušnicemi. Tak příšernými, že jsem často ani nemohla sledovat, o čem mluví. Musela jsem si ty náušnice prohlížet. Inu, jsem jen blbá blondýna... . Protože mě řeč těla a péče o vzhled u veřejných činitelů zajímá, trochu mi pak u ní vadil ten nevyvážený přístup k vlastnímu vzhledu. Kdyby se i nadále chtěla prezentovat jako nemytá a nečesaná, ale moudrá žena, bylo by to snad lepší, než poloviční (pětinová? desetinová!) snaha něco vylepšit hroznými náušnicemi.
Zkráceně - i přes náušnice jsem z postupů paní ombudsmanky stihla vnímat dost. Kdokoli bude lepší než ona.
I mně by se líbil někdo o trošku svižnější či usměvavější. Poplašná zpráva z raního vysílání ČR: Prý ten úřad rozloží a proto ho navrhli. Sociální cítění - má-li?
Tady Newombuds vypadá hezčí. web.archive.org/... ochrance.cz/...
Každopádně se zdá, že 1.3. 2020 Praha: Milion chvilek pro demokracii k tomu něco řekne. Bude to houby platné, směrodatné jsou u nás volby. Ale náš kraj - náš mrav.
Všem díky za poučné názory.
To Vám Vilíku ale připadá proto, že Šabatová řešila jen menšiny, ne všechny problémy všech jako Motejl.
A pokud si Křečka poslechnete, jak té rádoby "české političce" z Východu Džamile Stehlíkové vysvětluje, co je jeho uřad, protože ona to neví a považuje to za rozhodčí soud mezi romy a ostatními - no, já jsem trpělivá, přesto bych ji nakopala.
Pan ombudsman si asi myslí, že si může zaplatit nesmrtelnost. Jinak by v 82 letech nekývl na podobný úřad. V těchto letech již člověka sužují různé nemoci, stěží asi, chudák, udrží tužku a moč. Nezazlívám mu věk, kdo neumře mladý, ve stáří bude mít jistě podobné problémy. Ale zazlívám mu, že si asi myslí, že je dosud švarný sokolík a v těchto letech do toho ještě leze. Každý by si měl uvědomit, co ještě zvládne a co ne. Ale sedět na židli zvládne. Kdyby ho poslali do montovny, to by asi nechtěl.
Ale pokud má, chudák, třeba jen nízký důchod, bude ten přivýdělek vítaný. Nakonec je to Křeček, tak co by nekřečkoval, že? Navíc, když má příležitost. Jaga.
Nechápu, je chytrý a inteligentní - kolik takových lidí nahoře máme : Moc málo a je to znát.
Pokud máte na mysli třeba nýmanda Mináře, že by ten uřad zastával lépe, protože je přece mladý, tak říkám, že ne, Minář je hloupý, nemá na takovou funkci. Jemu jde jen o ukol, kde má zadání, at se zruší Benešovy dekrety, nakonec mu ta barva oblečení sluší co? Hitlerjugend tak neslušela. nebo ano? To je zase můj názor, že není nikdo lepší než Křeček
Měli ho zvolit hned po Motejlovi, byla chyba, že zvolili tu babku.
Mladí lidé nehledají informace na proruských dezinformačních webech typu sputnik, tak asi to druhé.
Ráda bych upozornila, že ta diskuze na tu otázku není a nebyla o mně.
Takže bych čekala, že napadnete mé názory, ale asi vám oběma chybí
argumenty, tak jste napadli mě. Většinou tohle dělají nedospělí lidé...
Dospělí mívají názor na názor. Takže ano, Křeček je výborný a
pokud na to nemáte názor, vynechte moji osobu, co čtu a nebo jsem hodně...
Pokud vám mé názory vadí - nečtěte je prosím.
dolga co má společné Minář,Hitlerjugend nebo Bohdalová s Křečkem? Plácáte tu páté přes deváté a pak se divíte že ty vaše nesmysly lidé komentují. Muj názor je, že každý, je lepší jako Křeček. "Pokud vám mé názory vadí - nečtěte je prosím."
Babajaga - při vší úctě, mnoho Vašich příspěvků je kvalitních. Ale tady 10.29 jste šlápla vedle. Tolik urážek na pana Křečka bych od Vás nečekala.
Vždyť ho ani neznáte, neznáte jeho zdravotní stav, porovnáváte ho podle statistiky, průměru, ale on může být ještě v lepším stavu než o 20 let mladší člověk.
Kdyby nevěděl, že to zvládne, tak na to nekývne.
O penězích a jeho jméně no komment. To se opravdu nepovedlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.