Nejste přihlášen/a.
Váš projev a příspěvek je dost chaotický.A nechápu co potřebujete poradit nebo s čím pomoci.To že němci by nejradši za války vyhladili celou evropu to snad je jasný a vědí to i děcka ve školce.To jste nic nového neobjevil
Spíš je zarážejíci Vaše přezdivka/nick...název koncentračního tábora.Je to zvláštní.
Pro oba příspěvky na můj úvodní: Oba to moc hrotíte do extrémů, každý jiným směrem. Samozřejmě, že jsem si schválně dal jméno dle německého vyhlazovacího tábora. Nějakým řízením osudu mě historie vždy hodně zajímala a speciálpně historie 20. století a obou WW. Mám opravdu dosti odborných knížek o 2. WW a speciálně i knížky napsané pár zázrakem přeživsími německé koncetrační tabory. Není pravda, že němci chtěli nebo i prakticky vyvraždovali vššechny národy. Vyvraždovali plánovitě, židy z celé Evropy, cikány a zejména Slovany. Ostatně Slovanů bylo povražděno v absolutních číslech násobky co třeba židů. Samozřejmě nejvíce povražděných Slovanů i Židů bylo na území SSSR a Polska.
Problém pohyblivé hranice Polska, Ukrajiny, Ruska je starý x století, docházelo střídavě k různým značným posunům hranic mezi Polskem a Ukrajinou (Ruskem) Polsko taky staletí vůbec nexistovalo,bylo rozděleno. Bestiální vzájemné krvavé etnické čistky probíhaly na těchto územích už během 1.WW a ihned po 1.WW v době občanské války v Rusku a mezinárodní okupace západních částí Ruska po bolschvické revoluci. Poláci Ukrajincům moc nezůstaávali dlužni po vyhlazení desítek tisíc poláků, rusínů, madarů ukrajinci, poláci zmasakrovali minimálně tisíce ukrajinců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.