Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adorace a zisk na zombie Hitler

Od: treblinka odpovědí: 5 změna:
Rad se koukam na ruzne dokumenty o prirode, historii a take jsem si vsiml ze na Ct2 i prima zoom se roztrhl pytel z ruznymi dokumenty o Hitlerovi a jeho nacismu. Tyhle kanaly si Hitlerem zvysuji sledovanost, zvlaste u komerniho a reklame touziciho prima zoom. Moc se nevysila o tom jak nemci ochotne a planovite, plosne vyvrazdovali zejmena Slovany, vzdyt i CS republika, tedy my, jsme meli po Polsku nejvice nemci povrazdenych, 360 000. O tom co delali nemci na vychode, v polsku a zejmena sssr se temer dokumenty nevysilaji. Kolik procent cechu vi, ze nemci na Ukrajine vyvrazdovali i ceske vesnice jako Českt Malin.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Váš projev a příspěvek je dost chaotický.A nechápu co potřebujete poradit nebo s čím pomoci.To že němci by nejradši za války vyhladili celou evropu to snad je jasný a vědí to i děcka ve školce.To jste nic nového neobjevil

Spíš je zarážejíci Vaše přezdivka/nick...název koncentračního tábora.Je to zvláštní.

hodnocení

0x

Čtvrtá říše u nás řídí média, takže se bourají pomníky osvoboditelů a budou stavět pomníky jednotkám SS. Hlásá se, že Češi mohou za vraždění Židů a SSSR rozpoutal druhou světovou.

Bundes(wehr)macht řídí naši armádu.

Probudil jste se až teď?

treblinka
hodnocení

0x

Pro oba příspěvky na můj úvodní: Oba to moc hrotíte do extrémů, každý jiným směrem. Samozřejmě, že jsem si schválně dal jméno dle německého vyhlazovacího tábora. Nějakým řízením osudu mě historie vždy hodně zajímala a speciálpně historie 20. století a obou WW. Mám opravdu dosti odborných knížek o 2. WW a speciálně i knížky napsané pár zázrakem přeživsími německé koncetrační tabory. Není pravda, že němci chtěli nebo i prakticky vyvraždovali vššechny národy. Vyvraždovali plánovitě, židy z celé Evropy, cikány a zejména Slovany. Ostatně Slovanů bylo povražděno v absolutních číslech násobky co třeba židů. Samozřejmě nejvíce povražděných Slovanů i Židů bylo na území SSSR a Polska.

prestik*
hodnocení

0x
Mně je to celkem jedno, protože mám možnost stažení jakýchkoliv TV dokumentů z netu a nejsem závislý na vysílaných pořadech. Majitelem Primy je Ivan Zach, jeho média jedou na komerční riziko. Na Ukrajině se Němci nemuseli nijak zvlášť namáhat, УПА většina špinavé práce odvedla za ně.
treblinka

Problém pohyblivé hranice Polska, Ukrajiny, Ruska je starý x století, docházelo střídavě k různým značným posunům hranic mezi Polskem a Ukrajinou (Ruskem) Polsko taky staletí vůbec nexistovalo,bylo rozděleno. Bestiální vzájemné krvavé etnické čistky probíhaly na těchto územích už během 1.WW a ihned po 1.WW v době občanské války v Rusku a mezinárodní okupace západních částí Ruska po bolschvické revoluci. Poláci Ukrajincům moc nezůstaávali dlužni po vyhlazení desítek tisíc poláků, rusínů, madarů ukrajinci, poláci zmasakrovali minimálně tisíce ukrajinců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]