Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem snad jen pro smích?

Od: jann1517 odpovědí: 13 změna:
Řeknu to narovinu připadám si neschopný nic neumim, nic jsem nedokázal, a říkám si jsem tu jenom proto aby se mi vysmívali za všechno co zvořu nikdy jsem nebyl žák s dobrejma známkami, ale stejně jsem byl vzorný student. Za každý debilní přeřek co jsem udelal se mi vysmívají týdny a ještě se hromadí. Vzhledově nejsem taky nic moc a ktomu jsem plnější postavy, což taky moc nepomáha k tomu, aby si ze mě nedělali srandu. Kámoše nemám, už alespoň z mé strany po tom co jsem zjistil, že se vsadili s jednou holkou, co se mi líbila, že nevydrží se mnou mít vážnější vztah, a já debil si najednou řekl svět tak hrozný neni než to bouchlo z tohohle incidentu si dělají bývalí spolužáci srandu do dneška když je potkám na ulici. A zdaleka to není všechno co mi provedly. K tomu se pořát snažím být v něčem dobrý už vesluju dohromady 3 roky a stejně jsem horší než kluk co vesluje jen rok. nedokážu s ničím pomoct protože jsem také nemehlo. Chci se z této fáze života dostat ale nemůžu alespoň né sám protože jsem k smíchu jen že tohle píšu.
Jestli s myslíte že dokažete poradit napište.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x
Ono moc poradit nelze. Jen to, ať se vyprdnete na ostatní a věnujte se sám sobě. Spousta lidí se pohybuje v té šedé zóně, kdy ničím nevynikají. Někteří to řeší třeba netradiční tělesnou "výzdobou". Prostě nesoupeřte, nesnažte se zaujmout a vynikat. Prostě jen žijte sám pro sebe, ne pro výsledky. Oni se ti normální lidé nakonec ukáží a smát se nebudou. M.

hodnocení

1x

@jann1517 - se snažím být užitečný a nějakou formou aby si mě alespon trochu vážili a přestali si delat srandu z úplných prkotin jako je přeřek nebo špatná známka
A) Možná se snažíte až moc, okolí pozná, proč - a tak se chovají "na just" jinak.

B) Důležité slovo jste použil sám - "prkotin". Kdybyste si tu "srandu" uměl udělat taky (i sám ze sebe) a zbytečně se tím nežral, zas by se možná leccos změnilo. Jenže už vás, bohužel, mají zaškatulkovaného a to se těžko mění. Zkuste bývalé kamarády a spolužáky nebrat tak vážně a zkuste si najít jiné lidi, s kterými se budete stýkat bez toho, abyste se choval tak jako doteď.

id
hodnocení

0x

Honzo, už si se vyplakal, pofňukal, prohrabal jsi se v ukřivděné minulosti a tak si řekni DOST ! Za tebe to nevyřešíme. Pokud nejsi nemocný, tak nemusíš být vypasený jako prasátko. Tak proto něco dělej. Nedivím se, že nestačíš ve veslování. Denně si dej hodinovou rychlou procházku, po čase běh. Co omezit ve stravě je na internetu mnoho, pohledej. Jak shodíš špeky, začneš se mít i rád a vše půjde snadněji. jen proboha přestať se litovat a fňukat. To dospělému chlapovi fakt nesluší.

hodnocení

0x

Tak se nelituj, ale něco dělej pořádného. Nejde jedna věc, zkus jinou a ne se hned podělat.

vero*
hodnocení

0x

Jsi přece chlap, tak nesmíš brečet jako malé dítě. Znám plno lidí více obézních jako ty a nikdo se jim neposmívá. Začni chodit do posilovny, změň jídelníček, šatník. Budeš se cítit líp. Aby si nebyl nemehlo, tak se to musíš naučit. Nevěřím, že by si neuměl aspoň něco. Změnit by se měli i ty kamarádi nebo spolužáci, možná si to neuvědomují, že jsou trapní a povrchní. Nemusíš s nimi komunikovat, pozdrav a jdi dál. Jenom řekni poznámku, necítím se dobře, když mě někdo ponižuje., mám z toho pocit, že mě pak nic nebaví.

hodnocení

0x
Nekdo holt vzdycky musi byt za obecniho vola, na kterem si blbecci leci sve frustrace. Holt to padlo na Tebe. S tim uz nic nenadelas. To je zivot.
Jedine co muzes je jim nebyt. Pracovat na sobe a dokazat si (ne jim), ze nemeli pravdu.
jann1517
hodnocení

Jste něco nepochopili takhle je to se monou docela dlouho tak 5let a cvičím dost aktivě (5x tdně) už dva roky napsal jsem dohromady 3 roky protože jsem se zranil a půl roku jsem na to necvičl takže posiluju a jídelníček si hlídam spíșe jde o to že mě okolí nepříjmá přičemž se snažím být užitečný a nějakou formou aby si mě alespon trochu vážili a přestali si delat srandu z úplných prkotin jako je přeřek nebo špatná známka
vero*

Myslím, že jsme pochopili dost. Ale v dotaze píšete, že jste byl vzorný student, to znamená, že už studium máte za sebou a nyní píšete, že se vám posmívají za každý přeřek a špatnou známku. Jste tedy stále studentem nebo již pracujete? Když je někdo někomu prospěšný, jak píšete, že chcete pomáhat, tak na takové lidi se vzhlíží s úctou. Kde myslíte tedy, že je ten problém, že si vás nikdo neváží?

janm*
hodnocení

0x

Hezký večer

S tím se budete muset asi smířit, protože takové lidi kolem sebe má člověk bohužel celý život, byť třeba s přestávkami. Člověk by měl přijmout fakt, že ho : " Všichni lidé nebudou mít nikdy rádi, nikdy ho nebudou uznávat, nikdy vám nepopřejí sluchu, nikdy je nebudete zajímat, naopak vždycky a za cokoli se vám budou posmívat, nebude existovat nic co by jste pro ně mohl udělat dobře." "A narazíte i na tvrdší kádry, intriky, zničující pomluvy, manipulace atd. " Jistěže najdete i nějaké "spřízněné duše", ale jak už to v životě bývá nebude jich mnoho, jestli vůbec... Jediné co s tím udělat lze, je vyrovnat se s tím vnitřně, buď podle pravdy (to asi mnoho lidí nedokáže, jde o vnitřní osvobození), nebo podle, což je častější, nějaké milosrdné lži, jakože vás všichni berou vše je "OK" vše je "růžové" apod.

dolga*
hodnocení

0x

Řeknu to na rovinu. Až si začnete vážit sám sebe, začnou si Vás vážit i druzí. Jedině tak to funguje.

liska5

A taky, když si budeš umět sám ze sebe udělat legraci. Zasmát se s ostatními a je přejde si Tě dobírat.

dolga*

*palec*výborně liško - je to tak.

jajo
hodnocení

0x
Robia to preto, lebo sami maju vacsi problem ako Ty. Totiz clovek co je v pihode taketo veci trapne nerobi. Si v zlej spolocnosti. Su to chudaci a takych je plno..zial. preco Ti zalezu na nejakych zlych ludoch? Proste na svete je viac zla ako dobra v ludoch.ale su aj dobri ludia, dobri kamarati tak si hladaj takych. Na tychto ti vobec nemusi zalezat. Akurat ta ucia ako im mas odpovedat. Proste im odpivedz zas to co zle spravili oni. Lebo spravili aj oni hocico sa im nepodarilo. Odvrkni im..si trapny, ale si potrebujes na druhom vybit svoj nestastny zivot a podobne im odpovedz, vrat im ich posmech, ved oni su smiesny vuac. Chapes ze len nestastny clovek ublizuje? A oni su nestastny a bezcharakterny, vies taky ludia v skutocnosti mat nemaju. Normlany ludia si pomahaju, su k sebe navzajom slusni, cestni a podobne. Takych si hladaj, co neklamu..a ze ty nic nevies a twn zaciatok co si pisal, tak to si zapamataj, ze v sebe mas svetlo zivota v duši, co je neznicitelne a vzdy bude svietit, to svetlo ti vravi ze si hodny ucty, respektu, lasky...ked ti to niekto berie a nedava, tak chod prec od takych...jedine, ze sam mas k nim blizko, co dufam nie, nedaj sa znicit takymi osobami, stan sa osobnostou, co oni sa snad nikdy nestanu, su to prizemne duse, nepotrebujes respekt od takych osob, mas dostojnost ktoru ti nikto nemoze zobrat, si ludska osoba a zaslusis si uctu automaticky, nemusis si ju vydobijat, ked ti ju niekto berie, bran sa do istej miery, ale s takymi nebud v spolocnosti, nikdy ti s nimi dobre nebude, potrebuju ta stiahnut k nim dole, aby ta videli ako sa sami citia. a uc sa to, branit sa. ucime sa to viaceri, ak tebe berie niekto sebauctu je to chudak, co zazil zlo a nevie sa s nim vyrovnat, potrebuje druheho posliapat aby sa citil ,,vyssie" tito ludia..osoby, su podobni nejakym nacistom ci komunistom co zabijali druhych ved ponizovali v koncentrakoch...toto su tie typy ludi...vies, mozno ta to zamrzi, ale svojim sposobom zazivas psychicke tyranie a sikanu. A predstav si co si ty sam sebe vravis ze by ti niekto iny vravel...si neschopny, nic nevies atd. Sám so sebou sa velmi zle rozpravas.! Otazka je preco. Pisem z mobilu prepac za chyby. Podcenujes sa velmi, neni pravda ze nic nevies ! a vacsina ludi sme ako Ty, a ze tri rokt sa niecomu venujes je velmi pekné, to malokto robi, vsak sa pichval trochu...zacni sa chvalit sam seba, pocuvaj sam seba ze ako sa to rozpravas so sebou, to sam sebe si zle robis. Mas na seba zly pohlad. A ze si silnejsi to je najmenej. Bud silnejsi v hlave a vyhraj nad negativitiou vo svojom zivote, posli ku niekam, prestan sa ponizovat. ...
doplněno 27.02.20 23:56: No vidim ze velmi zle som to napisala necitatelne, nezrozumitelne, ked som to opravovala bolo to dlho a jasne ze uz sa to neda. Skoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]