Nejste přihlášen/a.
Všichni muži sem popravdě napište délku vašeho penisu při erekci a nepřidávejte si na velikosti ani o 1mm stejně nikdo neví kdo jste takže k čemu by vám bylo podvádět.
Pozor, občas se tady známe i osobně, nejsme všichni anonymní jako ty !
A zadruhé mi vadí, že nám dáváš jakýsi rozkaz, bez slovíček "prosím" nebo "děkuji" !
Ale jestli ti to pomůže tak 18cm, a šuplérou na milimetry jsem se nikdy neměřil, jen pravítkem...
Všiml jste si? Tady se to jmenuje "Poraďte". S čím potřebujete poradit Vy? Snad s tím, jak dosáhnout aspoň průměrné velikosti? Na to najdete řadu jiných stránek.
Mimochodem - nikdy jsem neměl potřebu si penis měřit, ani porovnávat s někým jiným. A na starý kolena s tím začínat nehodlám, takže fakt nevím a v podstatě je mi to celkem jedno.
Jo a Vaše starosti a rodšildovi peníze bych teda fakt chtěl mít.
1. V čem spočívá Vaše otázka? S čím potřebujete poradit?
2 Stejně jako spousta kolegů nemám rád, když se mi někdo pokouší rozkazovat. Kdyby mi to vyhovovalo, tak jsem v armádě a nedělám tu práci, kterou dělám.
3. Nikdy jsem neměl potřebu si ho měřit a nemám důvod s tím začínat právě teď. K Vašemu nedotazu tudíž jen uvedu, že žádná z mých sexuálních partnerek si na jeho velikost nestěžovala a stačil k tomu, abych s ním zplodil svou dceru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.