Nejste přihlášen/a.
Valentýn je svátek jenom o penězích. Už měsíc před ním jsou TV i časopisy plné přiblblých reklam. V obchoďácích jsou oddělení s dárky k Valentýnu. Různí plyšáci, hrníčky či rudé polštářky ve tvaru srdce s anglickými nápisy. Tohle domů jen přes mou mrtvolu. Už tady máme Valentýna, na dušičky dýně, chybí nám jen převzít Den díkůvzdání. A nakoupit krocany. /jako mistr Bean /.
A protože jen pár dní po Valentýnu slavím narozeniny, bez přání a kytičky stejně nezůstanu. Ale je to k narozeninám.
Nechápu, proč máme stavět lásku na odiv jen 1 den v roce. Není daleko lepší se mít rádi po celý rok, než na Valentýna přinést plyšové srdce a za pár dní se servat? Jaga.
Jsme spolu 19 let. Takže...
Posezení na domácí terase, večeře z grilu, cigárko, Captain Morgan s colou. Nic, co bychom nedělali kterýkoliv jiný páteční večer. Na dárečky k Valentýnu fakt nejsme, obdarováváme se průběžně během roku jen tak...
Jezevče,jak já Vám rozumím... . Já seděl na sedačce,na pravém stehnu jsem měl hlavu fenky NK/NKO,na levém hlavu fenky NO. Na opěradle seděl krysařík,na druhé straně sheltie. V tv na youtube Sabaton - RED BARON a přichází přítelkyně s tatranským čajem,volume 52... Absolutní pohoda,štěstí. A také to není kvůli nějakému valentýnu,ale prostě fajn večer...
Přítel si napracoval o víkendu, aby si mohl vzít v pátek volno. Celej den jsme proleželi v posteli, koukali na filmy, objednali si jídlo atd.
Kdy ten Valentýn byl? Jestli dnes tak ano, slavili. Manžel byl na nákupu v Bille a koupil mi kytku tulipánů, dcera přišla na kafe a donesla zákusky z nově otevřené cukrárny. Už se těším na MDŽ, to aspoň vím, kdy je. Mám momentálně docela jiné starosti než slavit nic neříkající svátky. Moták mě pobavil. Všechny svátky jsou jen o penězích, Vánoce začínají v obchodech v září.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.