Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslava Valentýna

Od: nikc® odpovědí: 32 změna:
Zdravím. Slavili jste Valentýna? Jak?

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

5x
vzal sem si tajne dovolenou,pres den cely dum uklidil, nakoupil sem 100 rudych ruzi, posypal postel srdickama, navaril trichodovou veceri pri svickach. kdyz prisla zena domu, napred jsem pul hodiny poslouchal jaky mela den, pak ji udelal masaz nohou, pripravil vanu, po veceri pak jeste erotickou masaz. po sexu sme si jeste dlouho do noci povidali.

A teď tu o Červené Karkulce:-P.

hodnocení

Motáku, tak to má být. *palec* Hezky se to četlo.
hodnocení

Dajko, proč by to tak moták nemohl mít? A ta jeho milá vyvolená, jediná?

@nick Ach jo, svatá prostoto...*alene*

15.02.20 15:42
*haha* *haha* *haha*
hodnocení

Ernie, máte nějaký problém? Nebo co jste chtěl říct svým příspěvkem?

@nick Nic, já jen, že to @motak napsal ještě líp, než v Rytmu života, nebo Blesku pro ženy *smich* a Soukup by ho měl angažovat v TV Barrandov.

hodnocení

Děkuju za vysvětlení, ernie. Jinak moták mě příjemně překvapil svým příspěvkem. Nevěděla jsem, že je takový romantik. Občas vidím, co kde píše.
motak
samozrejme ze kecam, tohle je tak představa naivni skolacky. nekteri duvtipnejsi to poznali.
A realne? rano s jednim ditetem k doktorce pro antibiotika, poclat az zena prijde od jine s druhym taky s antibiotikama, do prace, domu, narvat vsechny leky do deti, uspat, taky si dat neco chemie protoze ryma, kasel, teplota a jit spat. Romantico maximale...

@motak *palec* Žádný pitomý Valentin nemá na soudržnost rodiny a starost o ni.

klera*
@motak Já bych řekla, že většina žen by byla hrozně šťastná, kdybyste to pro ni udělal. Škoda, že je to tady tak samozřejmě braný jako vtip...
vilik*
Já bych z vašeho výčtu vzal tak maximálně tu dovolenou, na úklid bych se vykašlal, za cenu 100 rudých růží bych příležitostně pořídil manželce tu komodu, kterou chce, a která jí přijde drahá, srdíčka bych nikam nesypal, protože bych je pak musel uklízet a stejně bych všechny nesebral a pak bych se v tom válel v posteli, večeři bych taky nevařil, protože umím tak 3 jídla a těžko by někdo byl nadšený ze tří chodů kuřecí směs s rýží, vepřová směs s kuskusem a filé s bramborem.
Co se týče zbytku, tak poslouchat manželku umím, dokonce i občas odpovídám, masáž nohou bych vydržel tak 3 minuty a ve vaně se manželka koupe jen když na dovolené nemáme k dispozici sprchu. Při půlhodinové masáži by mi pak vzhledem k tomu, jak chodí unavená z práce a vzhledem k času, kdy bychom se po těch několika hodinách mluvení, jídla, koupele a masírování dostali, spolehlivě usnula. Alespoň by odpadlo povídání po sexu a vlastně i ten sex.
Jo, a děti by z toho měly asi docela prd.l.
Jenže tohle některým holkám těžko někdo vysvětlí.
berger*

Klera,kdybych se pokusil provést něco podobného,co popisuje motak na začátku,přítelkyně by si myslela,že mi definitivně hráblo a měl bych být zbaven svépravnosti...

hodnocení

5x
Nijak = komerce *blee*

hodnocení

5x

Valentýn je svátek jenom o penězích. Už měsíc před ním jsou TV i časopisy plné přiblblých reklam. V obchoďácích jsou oddělení s dárky k Valentýnu. Různí plyšáci, hrníčky či rudé polštářky ve tvaru srdce s anglickými nápisy. Tohle domů jen přes mou mrtvolu. Už tady máme Valentýna, na dušičky dýně, chybí nám jen převzít Den díkůvzdání. A nakoupit krocany. /jako mistr Bean *smich*/.

A protože jen pár dní po Valentýnu slavím narozeniny, bez přání a kytičky stejně nezůstanu. Ale je to k narozeninám.

Nechápu, proč máme stavět lásku na odiv jen 1 den v roce. Není daleko lepší se mít rádi po celý rok, než na Valentýna přinést plyšové srdce a za pár dní se servat? Jaga.

vilik*
hodnocení

2x
Normálně, jako jindy. Vykoupal jsem se, vyčistil zuby a pak jsme na to vlítli.

jezevec*
hodnocení

2x

Jsme spolu 19 let. Takže...
Posezení na domácí terase, večeře z grilu, cigárko, Captain Morgan s colou. Nic, co bychom nedělali kterýkoliv jiný páteční večer. Na dárečky k Valentýnu fakt nejsme, obdarováváme se průběžně během roku jen tak...

berger*

Jezevče,jak já Vám rozumím... *palec2* . Já seděl na sedačce,na pravém stehnu jsem měl hlavu fenky NK/NKO,na levém hlavu fenky NO. Na opěradle seděl krysařík,na druhé straně sheltie. V tv na youtube Sabaton - RED BARON a přichází přítelkyně s tatranským čajem,volume 52... Absolutní pohoda,štěstí. A také to není kvůli nějakému valentýnu,ale prostě fajn večer... *slunce*

72mona3*
hodnocení

2x
Vlastně ano. Na Valentýna má mamina narozeniny, takže slavíme... M.

klera*
hodnocení

2x

Přítel si napracoval o víkendu, aby si mohl vzít v pátek volno. Celej den jsme proleželi v posteli, koukali na filmy, objednali si jídlo atd.*srdce*

hodnocení

Já se svým přítelem to slavila včera, protože v pátek nemohl. Byli jsme na jídle a pak na procházce. Dali jsme si dárečky. Bylo to fajn.
klera*
@nikc To zní fajn. :) My nemáme moc příležitostí se vidět...tak jsme si takhle udělali prodlouženej víkend.

hodnocení

1x

Valentýna neslavím, ačkoliv nejsem nějaká opuštěná chudera. Jak bylo někde napsáno - proč se třeba neslaví den bez nošení spodního prádla? Protože když někdo něco nepotřebuje, tak z toho nikdo nemá žádné prachy. A "vo tom to je."

hodnocení

1x
Odpoledne sem sel k sousedovi na pivo a grog. Kdyz manzelka prisla z prace, pripravila veceri a vecer sem pak sel odzimovat motorku. Sezona se blizi. Manzelka se zatim s detskama koukala na Toy story 2.

hodnocení

0x

Komerční svátky doma neslavíme. Svátek matek je u nás slavící den.

hodnocení

0x

Žádného Valentýna v rodině nemáme (naštěstí). Jméno nic moc. Není nad klasická česká jména.

hodnocení

Já myslela svátek zamilovaných. :)

Já jsem to pochopil, ale je to pouze komerce. Zamilovaní nepotřebují k předávání dárků cokoli předepisovat. Aspoň tak jsme to vždy viděli. Když chci někoho potěšit, nepotřebuji k tomu tuhle šaškárnu.

lidus*
hodnocení

0x

Kdy ten Valentýn byl? Jestli dnes tak ano, slavili. Manžel byl na nákupu v Bille a koupil mi kytku tulipánů, dcera přišla na kafe a donesla zákusky z nově otevřené cukrárny. Už se těším na MDŽ, to aspoň vím, kdy je. Mám momentálně docela jiné starosti než slavit nic neříkající svátky. Moták mě pobavil. Všechny svátky jsou jen o penězích, Vánoce začínají v obchodech v září.

hodnocení

0x

Popřál jsem dcerce k svátku tak jako každý rok. Nijak extra jsme to neslavili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]