Zdravím chci se zeptat našel jsem si práci Litvínov firma saprir byl jsem tam na zkoušku a udělal jsem 100 krabic za 25 minut ani mi neřekli že to mám dělat rychle a řekli mi že to není úkolech a když jsem viděl zaměstnance že dělají pomalu tak nepospíchali a paní mi chválila že mi to jde dobře za jedničku ale pak mi oznámili že mě nevezmou prý musím udělat 300 krabic za 30 minut to jsem Koukal že jsem se divil že nič neřekli kolik je potřeba tak mi oznámil že mě neberou a když jsem se ptal jak mám získat manuální zručnost tak mi řekl že mu to nezajímá a řekl nashle dnešní době se takhle chovají k Lidem hrozně co chtějí práci a to jsem šikovný.
No dobrá. A dotaz je kde? Třeba to nebylo jen o rychlosti, třeba byl pes zakopán někde jinde. Ale v dnešní době, kdy je zoufalá sháňka po zaměstnancích všeho druhu, bych si s jedním odmítnutím hlavu nelámal...
Jste poučen, že i takto nefér to chodí. Třeba mají obavy, že byste chtěl lepší peníze. Co my víme? Nelitovala bych, v tomhle prostředí by Vám stejně nebylo dobře.
To je někde chyba. Propočtěte si, kolik krabic se udělá za minutu. To nikdo neudělá. Takže problém bude někde jinde, či spíše výmluva.
Hledejte práci dál, a spíše se vzdělávejte. Cizinců na obyčejné, manuální práce je dost. Firmy potřebují odborníky, co něco umějí, co mají něco v hlavě.
Výkon je druhořadý. Musíš se líbit šéfovi a pasovat jim do kolektívu. To platí všude ,tak mezi odborníkami ,jako mezi nekvalifikovanými. Dnes taky rozhoduje do jakého politického tábora patríš. Napr. když budeš demokrat tak te šéf komouš nezamestná.
To se stává. Něco se jim nelíbilo. Oni už mají nějakou praxi a poznají, kdo "na tu práci má" a kdo ne. Třeba mají zkušenost s podobným typem člověka jako Vy a nedobrou. Nebo tam úplně nezapadnete. Prostě měli k tomu nějaký důvod. Je taky rozdíl tam být chvíli na zkoušku nebo tam dělat 8 hodin denně 5 dní v týdnu.
Ten inzerát firmy Sapril stále visí, plat nic moc, mimochodem. ( toulkyevropou.cz/... Vezmou vás, když se budete hlásit podruhé k téže firmě a přesvědčíte je, že jsou skvělí (ti šéfové, ta firma). Přesvědčete nejdřív sebe a pak klamejte vším, nejvíc úsměvem. O práci jde v druhé linii, důležité jsou vztahy mezi lidmi. Něco jsou "jen"marketingové tahy. Nic jednoduchého, přeji vám úspěchy.
Můžete vylíčit svoji opakovanou žádost písemně, E-mailem (asi víte?) zivefirmy.cz/...
ladycat*
Chování, které radíte tazateli, mi nepřijde vhodné. Myslíte, že lidi v té firmě by nepoznali, že se podlejzá? Proč by se měl vnucovat jen do této jedné firmy, když je x dalších?
fram
lc:Neradím podlejzání, ani zdaleka, jen jde o způsob jednání, cílící na úspěch. Třeba něco jako asertivita, strašný hit před pár lety cs.wikipedia.org/... Uchazeč šéfy pravděpodobně tímto převálcuje, ale naučit se dá práci - trošku.
ladycat*
Firma Sapril je prostě obyčejná balírna. Nevím, o co by se tam tazatel jako měl pokoušet. Myslím, že v té balírně žádní "Einsteinové" nepracují.
Ladycat@, myslím, že je víc míst, kde "Einsteinové" nepracují. Tazatel nakonec najde něco mnohem lepšího a ještě rád zapomene na tuhle práci.
ladycat*
@nikc, něco podobného jsem chtěla říct. Je to prostě obyčejná balírna, vedoucí, kolektiv ani mzda asi za moc stát nebude. Mám taky s podobnou firmou zkušenost, proto radím hledat dál a nestresovat se z toho.
ladycat*
Taky hádám, že pánovi nabídli na smlouvě minimální mzdu a k tomu cca 5000 Kč na ruku. To je taková "tradiční" česko-slovenská praxe.
Takovej je život prostě si někomu nepad do oka nebo tam někdo to místo drží pro svýho znamýho S tim se musíš smířit asi se stim ještě párkrát setkáš Je třeba se nad to povznést a hledat dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.