Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí Vám spolužáci?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Pro všechny, kterým chybí bývalý web spolužáci. Vznikl nový web www.najdispoluzaky.cz,¨kde si můžete obnovit svou třídu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Chybí, a moc! Když se chýlilo k jejich konci, dali jsme si vzájemně kontakty. Zvolili styčné osoby. Ale není to ono. Ta správná komunikace je pryč. Kouknu na to a něco v tom podniknu. Díky!

prestik*
hodnocení

1x

Tady jdu proti proudu a bez váhání odpovídám, že ne. Vzhledem k tomu, že jsem vzdělání utrpěl na opačném konci republiky, chovám značnou naději hraničící se šťastnou jistotou, že je už nikdy neuvidím. *palec*

vilik*
hodnocení

1x
Je to trapné, ale s rozvojem jiných sociálních sítí mi spolužáci opravdu nechybějí. Nehledě na to, že veškeré oba příspěvky z posledních asi patnácti let se stejně duplikovaly mailem, šlo o pozvánky na sraz po deseti nebo kolika letech.
Nyní máme místo toho skupinu na Facebooku, přijde mi mail, když někdo do ní napíše, ale myslím, že poslední příspěvek je z června minulého roku.
V zásadě se nedivím. Pracujeme každý jinde a v jiných oborech, máme rozdílné okruhy přátel, rodiny, kolegů a známých, nepotřebuju udržovat odděleně další kmen lidí, kteří mě tolik nezajímají, respektive znám je jen proto, protože máme společné pouze období narození v jedné lokalitě.
Ty, kteří mě zajímají, vídám buď osobně nebo alespoň občasně fungujeme přes dálkovou komunikaci, například přes zprávy, maily nebo i Facebook. Pravidelně si volám pouze se dvěma z těch celkem asi devadesáti lidí, které jsem potkával v různých školách v jedné třídě.
Takže děkuji, ale stránky nevyužiju.

15.02.20 14:25
hodnocení

1x
Nechybí.
jjjj
28.02.20 23:34

hodnocení

0x

Zkusil jsem už v listopadu. Bohužel do Spolužáků má hodně daleko a nevím, nevím, zda se chytí.

jirik50*
hodnocení

0x

ten web asi nejede moc dlouho, moje průmyslovka tam není, škoda že skončili spolužáci na seznamu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]