Nejste přihlášen/a.
To se Vám ještě neozval nikdo, kdo Vám nabízí výhru? Mně poslední dobou telefonovali asi 4 lidé, všichni SHODNĚ tvrdili, že jsem vyplnila někde nějakou anketu (což nebyla žádná pravda) a že jsem vyhrála. Většinou nějaké doplňky stravy či něco prostě zdravého. Kam mi to prý mají poslat?
Odmítám. Nic jsem nevyplnila, o nic jsem nikde nehrála a tudíž nic nechci. Takhle si hledají své zákazníky. Pošlou jednou, dvakrát, třikrát...ale už ne zdarma. A nevyvléknete se jen tak lehce.
Ti kujóni neznají mou adresu, ale zajímalo by mě, kde vzali mé tel. číslo. Když se opravdu podobných akcí neúčastním.
Stejně bojujeme s lidmi, kteří nám chtějí převést energie na jiného dodavatele. Někteří jsou neodbytní až drzí. Energie jsou na manžela a když jsem jednomu takovému řekla do telefonu, že manžel leží s chřipkou, řekl, že nevadí, když ho na chvilku vyruším. TŮDLE! Kruciš! Jaga.
Jinak vyhrát můžete třeba i za posílání tajenek křížovek do různých časopisů. Jednou jsem vyhrála knížku, byla od japonského autora a při sebelepší vůli se vážně nedala číst. ALE BYLO TO ZADARMO.
Myslím, že výhra knížky nebyla zadarmo, když se musel nejdříve koupit časopis. Ale vím, že při koupi časopisu a vyluštění všech lušťovek, je více želízek v ohni, tedy náklady na možnou výhru jsou minimální. Ovšem profit je diskutabilní.
Ale jak se říká u sportky - když si nevsadíš, tak nemůžeš vyhrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.