Nejste přihlášen/a.
Tak mě napadlo a vím že tohle je docela dost častý téma teda hlavně u mužů (někdy i u žen) a to co je pro vás lepší Prsa nebo Zadek?
Ano já vím všichni se tady shodneme na tom že hlavní je to co má dotyčná v hlavě jaká je její povaha a postava že už je vedlejší ale i tak (je to lidský) se zajímáme i oto jak vypadá
A tak se chci zeptat co preferujete vy? .. Prsa nebo Zadek?
3x
Zase ten zadek se dá vhodným cvičením podstatně vylepšit, protože je to pořád jen sval a ten se dá trénovat. U prsou je toho svalu málo a většinu ženského poprsí tvoří mléčná žláza. Tedy za mě jsou lepší pěkná a pevná prsa.
2x
Stále se rozebírají ženy. Je to asi to samé jako u chlapa. Na chlapa s obřím houpajícím se tučným zadkem není hezký podled.. A zase chlap, který má krásně vypracovanou hruď je nádhera pohledět.
Ovšem má-li takto vypracovaný svalovec 5cm penis, který se mu houpá a je vtyčený pouze podle Archimedova zákona ve vaně, také neoslní. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.