Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadek x prsa? Co je víc?

Od: alexi127 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den vážení :D
Tak mě napadlo a vím že tohle je docela dost častý téma teda hlavně u mužů (někdy i u žen) a to co je pro vás lepší Prsa nebo Zadek?
Ano já vím všichni se tady shodneme na tom že hlavní je to co má dotyčná v hlavě jaká je její povaha a postava že už je vedlejší ale i tak (je to lidský) se zajímáme i oto jak vypadá
A tak se chci zeptat co preferujete vy? .. Prsa nebo Zadek?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klera*
hodnocení

3x
Někde jsem četla názor- lepší žádný prsa a krásnej zadek než žádnej zadek a krásný prsa. :D Nevím jestli budou muži souhlasit. A aby to bylo fér- u mužů jsou za mě nejdůležitější ruce.
pb®

Zase ten zadek se dá vhodným cvičením podstatně vylepšit, protože je to pořád jen sval a ten se dá trénovat. U prsou je toho svalu málo a většinu ženského poprsí tvoří mléčná žláza. Tedy za mě jsou lepší pěkná a pevná prsa.

motak
hodnocení

2x
uvnitr je to podobny, tak se da aspon vybirat podle obalu.
A urcite prsa.

vilik*
hodnocení

2x
Asi dost bude záležet na tom, jestli se díváte zepředu nebo zezadu.

hodnocení

2x

Jsem sice žena, ale myslím si, že spíš zaujmou prsa. Znám paní: "prsa má po tatínkovi" a zadek jako almaru. Není to pěkné. Kdyby to bylo obráceně, byla by to fakt kočka. ;) Jaga.

Ale je fakt, že za to nikdo nemůže, co mu příroda nadělila.

nellla
hodnocení

2x

Stále se rozebírají ženy. Je to asi to samé jako u chlapa. Na chlapa s obřím houpajícím se tučným zadkem není hezký podled.. A zase chlap, který má krásně vypracovanou hruď je nádhera pohledět.

Ovšem má-li takto vypracovaný svalovec 5cm penis, který se mu houpá a je vtyčený pouze podle Archimedova zákona ve vaně, také neoslní. *smich*

Mylosi-to je ale není normálně vidět,max tak na nuda pláži.

08.02.20 10:05
hodnocení

2x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]