Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je největší katastrofa v ČR

Od: qpuuj odpovědí: 22 změna:
Jaká je největší katastrofa (nemusí být jen přírodní ) v ČR za posledních 100 let?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

renegade11*
hodnocení

11x

Rozprodání a rozkradení státu za posledních 30 let.

doplněno 03.02.20 20:32:

Jen část z výpisu o našem státu ,

> Máme pětinové platy, než mají lidé na západě.
> Máme všechno zboží dražší o 20 procent než na
> západě.
> Musíme jíst potravinový odpad dovážený ze
> západních zemí
> Náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční
> úroky z něho platíme 90 miliard (!)
> Zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby,
> zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na
> ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot.
>
> Stát je řízen kmotry, kteří každou veřejnou
> zakázku předraží tak,že to stát ruinuje - jak to
> udělal např bývalý ministr životního prostředí Drobil,a další ministři ,
> aby naplnil miliardami našich korun svůj osobní
> měšec a měšec stranické pokladny ODS.

"Musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí"? on vám někdo drží pistoli u hlavy a musíte to jíst? ještě že jsem ze sudetského pohraničí, tady se nic takového neděje a mohu se svobodně rozhodnout co si vypěstuji, nebo co si kde koupím.

ladycat*

S potravinovým odpadem nesouhlasím. Můžete nakupovat v jakémkoliv supermarketu, večerce, bio potravinách, na jarmarku nebo si některé potraviny vypěstovat.

ladycat*

Souhlasím s tím, že platy vs. ceny služeb, zboží, nemovitostí jsou nedostačující. Politiku raději neřeším.

Na tom zapade se musi zit doslova jako prasata v zite. Uz tam jedu, uz tam frcim... Hmm a zrovna jsem se probral... A ty?

prestik*
hodnocení

7x

Nacistická okupace. *nevi*

doplněno 03.02.20 22:15:

...pro některé lidi prostě Slunce nesvítí. *alene*

olinl

..souhlas s prestik-souhrnem 2. svět. válka (Lidice, Ležáky, Terezínský konc. tábor, apod.). Další o něco méně důležitá katastrofa současné doby je nemoc rakovina a pro "obyčejného" člověka nesmyslné zvyšování roků pro odchod do starobního důchodu. Další katastrofa jsou některé národnostní menšiny, které se vyhýbají práci jak čert kříže a ještě jsou za to dobře placeni daňovými poplatníky (přičiněním NESCHOPNÝCH úředníků od roku 1989 až po současnost).

hodnocení

5x

Politika po roce 1948 - 1989.

Katastrofální povodně v letech 2000 - 2002

Jojo, zatímco období 1938-45 vč holocaustu byla selanka... *ee*

berger*

Magdone,dovolím si podotknout - 2002-17 mrtvých,1997 - 49 mrtvých...

pekkllo
hodnocení

3x

Vybudování koncentračních táborů a plynových komor hajzly nacisty.

hodnocení

2x

Záleží, kdo to bude posuzovat a z jakého tématu vybíráte. Myslíte pro celou ČR, nebo pro jednotlivé lidi?

jezevec*
hodnocení

2x

Každý to bude vidět jinak, ale za mě osobně neschopnost vypořádat se po roce 1989 s komunistickým režimem.

nov

Únor 1948.

hodnocení

1x

Tak z mýho pohledu to vidím na převzetí moci novými mladými Komunisty a STBákama, od těch starých senilních politikářských komoušů po ,,sametovém,, převratu. To je až až. A od toho se odvíjí to všechno špatné, co se tady od tý doby děje. Kdo tohle a čím asi trumfne?

etana*
hodnocení

1x

To, že může volit každý blbec, což v případě ukňouraných, nesamostatných a nesmyslným odtržením od Rakouska-Uherska postižených Čechů je skutečná katastrofa. A než mi začnete nadávat, popřemýšlejte, jak moc to měl Masaryk se Štefánikem promyšlené, když krásnou ideu nového soustátí dvou naprosto odlišných národů uváděl do praxe, zda jeho idealismus, který dovedl do praxe nebyl jen hra intelektuála s opravdovým životem.

doplněno 04.02.20 06:42:

Čest výjimkám, samozřejmě.

Myslíte ty ukňourance, co si jezdí stěžovat do Říše a bez povolení odtud si ani neu...?

dylin
hodnocení

0x
100 let? Tak to asi bude ten 97% pokles věřících. Frustrace typu prvního přispěvatele s nejvíce kladným body je dána přirozenou dezorientací v demokracii, která je na křesťanských hodnotách založena aneb listina práv a svobod. Vtom je vidět ten zmar, kdy někdo 30 let debilně volí svoje zástupce do parlamentu a pak kňourá jak Babiš. Nemluvě o rozvodech (tzn.špatná výchova budoucí generace v neúplných rodinách) , vyprazdnenych pohřbech a spotřebě alkoholu a antidepresiv v jednotkách barelů.
ladycat*

Pokles křesťanství mi teda nevadí. Nevidím na tom nic špatného. Podobně i pokles pohřebních obřadů. Musela jsem absolvovat jeden velmi smutný a dle mého názoru divný obřad - to mi bohatě stačilo. Rozvodovost opravdu je problém, to uznávám.

No vidíte, a já si myslím, že je těch věřících i tak zbytečně moc.

A ať je můj názor na Babiše jakýkoliv, nezdá se mi, že by zrovna on nějak kňoural.

karel556*

určitě nemyslel Babiše, žalovali piráti, což je známo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]