Nejste přihlášen/a.
Pracuji z domy už tři roky, protože jsem na rodičovské a i dále s dětma nepůjde chodit klasicky do práce, proto jsem za práci z domu moc ráda. Nejde o dotazníky, ani o výrobky, ale dělám administraci a spravuju pro jednu firmu facebook.
Práce z domu má výhody i nevýhody. Já jsem puňta, takže si dokážu udělat (i s dětma) denní režim tak, abych stíhala i pracovat. Vyhovuje mi ranní procházka s dětma a potom jdu pracovat, stejně tak odpoledne ... už nechci zažívat běhy na autobus, stresy at stihnu školku i bus do práce apod.
Také je nevýhoda, že si celá rodina myslí, že se na tom pc bavím, takže už mě to stálo několik hádek, aby pochopili, že když sedím u pc "jsem v práci" tudíž nechci odbíhat, ani řešit nic jiného.
Takže záleží co to bude za práci a co jste za člověka.Pro každého to není.
Jsem v důchodu a protože bych se šíleně nudila, tak jsem si našla práci, kterou dělám doma a mám z toho docela dobrý příjem. Všechno jde, ale musíte mít co nabídnout, prostě něco umět a najít toho, koho by to co umíte zajímalo a chtěl Vám za to platit. Ale lepení obálek, nebo kompletování nějakých propisek to zcela jistě není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.