Nejste přihlášen/a.
Naposledy před dvěma měsíci ve špitále,kdy jsem se na soukromém pokoji chystal na operaci. Když jsem se nasoukal do "andělíčka",kterého jsem viděl poprvé v životě,přišla svita doktorů,sestřiček a nevím,kdo ještě. Výbuch kolektivního smíchu a -máte to opačně! Takže za velikého publika svléknout a znova. Problém jsem s tím neměl,stydlivý fakt nejsem.
Nestalo, naštěstí. A kdyby se i stalo, vždyť jsme všichni stejní.
Vzpomínám - hluboká totalita. Sjíždím autem po rušné silnici 1. třídy z mírného kopce do vesnice. Najednou v protisměru při krajnici běžec. Úplně nahatý, na sobě jen botasky, tmavé brýle a kulich až do očí. Makal do kopce. Zůstala jsem paf, ale za volantem nemá člověk moc času na to, aby se divil. Tak jsem ho minula a jela jsem dál.
Myslím si, že ten chudák asi prohrál nějakou sázku a proto musel absolvovat tohle divadlo. Jaga.
Mně se to nestalo, ale viděla jsem sousedku, já šla domů z práce a ona stála za zavřenými dveřmi na rohožce bosa jenom v kalhotkách a podprsence. Zřejmě jí tam vyhodil její manžel, ona je taková hádavka, asi mu ruply nervy. Já si to ale užívala, přála jsem jí to, je to i taková rypna a starostlivka co se týče sousedů. Ani nevím,jak dlouho tam stála a kdo jí všechno viděl.
Dělal jsem garsonku a přilítla na mě sousedka zespodu,že se jí mou vinou bortí dveře do bytu. To jsme si vysvětlili,ještě si na mě vzala kontakt,docela hezká paní. O tři dny později volala,že zalívala kytky na chodbě a zabouchla si dveře. Měl jsem rozdělanou práci,řekl jsem jí,že tak za hodinu nejdřív. A ona - Nojo,ale já jsem jen v kalhotkách a podprsence... To by jste nevěřili,jak rychle jsem tam byl. Byla normálně oblečená,jen věděla,jak nalákat řemeslníka...
Ach Oto, no toto:
Zrovna včera na procházce: Fotil mladý fotograf slečnu s pozadím věží Chrámu sv. Víta, na okraji parku. Slečna na sobě nic, jen kalhoty spuštěné ke kolenům, tuším džíny. No pohled pro bohy, fotograf sice vzápětí dívku kryl vlastním tělem...Teplota vzduchu kousek nad 10 stupňů Celsiových, slečna pěkná, to jo - ale dělo by se toto za Boženy Němcové - či Magdaleny Dobromily Retigové? Tam?
Nooo,za Rettigové ne,za Němcové ta šance byla. První foťáky se objevily asi kolem 1850,ne? S Němcovou se to překrývá asi deset let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.