Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Několik rad pro hospodyňky!

Od: hejkal® odpovědí: 6 změna:

Promiňte děvčata, ale toto si musíte přečíst! cez.cz/...

Přes rameno vám to čtou určitě i muži!

doplněno 19.03.10 05:55:

Každé z vás, která přidá komentář, pošlu vnitřní poštou

RADY A POKYNY PRO MLADOU NEVĚSTU,
KTERAK SE CHOVATI A JAK ZACHÁZETI S INTIMNÍMI A OSOBNÍMI VZTAHY VE SVAZKU MANŽELSKÉM ...:D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

0x

*smich**smich*, rezervy mám jenom v čištění té petrolejky. Možná proto mě jde někdy pomalu internet.*zed*karina

pu®

*smich*
Já si nejdřív myslela, že je to myšleno vážně, a už se mi otevírala kudla v kapse... :D

durancea*
18.03.10 23:18
hodnocení

0x

:)) díky :))

hodnocení

0x

Jéééé, to je krááása... úplně na mě dýchly zlaté staré časy... nojo, neměly ženské elektřinu, ale taky nestrávily denně 10 hodin v práci (i s cestou)...

doplněno 20.03.10 16:00:

Hejkale, netrpělivě čekám na ty intimní pokyny! Mládí mám za sebou a nevěsta už (potřetí) nebudu ani za zlaté prase, ale těším se na počteníčko...*cteni*

lidka*
hodnocení

0x

Hejkale, to je krásné čtení, ze kterého i na mne dýchly vzpomínky na mou babičku. *palec* Díky za nápad vložit tyto stránky na poradnu! *placni* A budu se těšit na další rady a pokyny. I když ze mne už mladá nevěsta nebude - předám jistě dobře míněné rady vnoučatům. :D Hezký večer!

antynka*
hodnocení

0x

Hejkale - paráda, fakt jsem se pobavila :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]