Nejste přihlášen/a.
No já nevím, ale já jsem četla že co se týče HIV, tak to bylo proto, že v Africe se běžně jí v určitých oblastech opičí maso a ty opice to měly v těle. A teda ne, že by s nima měli sexuální styk. A bůhví jak to bylo doopravdy. Jestli za tím nestojí člověk a nevymkla se jim z ruky nějaká biologická zbraň k hromadnému zabíjení v případě války, kterou tam testovali. Lidé jsou strašní netvoři. A hlavně se v takovémto případě nikdo nedozví pravdu. Řeknou, že to je epidemie neznámého původu, nebo si něco vymyslí a je to. To se děje nyní, mne také trochu děsí. Nějak se mi nechce věřt, že by za tohle mohli nějaká zvířata.
V Čr mnoho lidí žije, a to jsem slušný, bez hygieny, hlavně ti, co mají psy, kočky a v ústech cigaretu. Fuj. Vidím to u nás v obci na chodnících, samé výkaly od psů a vajgly od cigaret.
Milý "jardo". Jenže v těch výkalech se klidně můžete i brodit, ale nedostane se to do kontaktu s jídlem. Většina zvířat (ke konzumaci i v zájmovém chovu) je veterinárně kontrolována. Jsou na to zákony. Takže to, co vy považujete za hnus a žádnou hygienu, je celkem dost vysoký standard, oproti prostředí, odkud se šíří tyhle nemoci. Žít ve špíně není dobré, ale stejně tak není dobré sterilní prostředí. M.
Patrně je to přenesení možné - u milovníků plazů či netopýrů. Laboratorně zjistitelné je. skoro všechno. Myslím, že se musí nejdřív nakazit zdravotník, aby byl jasný přenos kapénkou. Pak nastanou nařízení WHO, jinak je to na tom kterém státě, jak si přicestovavší osoby ohlídá, nejprve letiště, že. Čím dřív se začne, tím lépe. JAkkoli.
Osobně vynechám tramvaj číslo dvacetdva, neboť bývá plná cizinců (a s nimi v závěsu kapsářů ).
...Názorný komunistický binec:
Mor moderní doby...Proč ne? Nejdřív krysy, pak netopýři či plazi. Trest boží, lidé kajte se,
když už jste se ráčili tak přemnožit
.
To jako opravdu náš vzor, velký bratr, kamarád, Čínský soudruh žere netopýry? Neměl by tam pan prezident zajed na kontrolu?
Vědci zvažují variantu, že nový virus vznikl zkombinováním dvou virů – jednoho od netopýrů a druhého od hadů. To se podle Petera Rabinowitze z Washingtonské univerzity v Seattlu může stát, pokud jsou dva druhy držené delší dobu v těsné blízkosti. A přesně takové podmínky na wuchanském trhu panovaly.
Rabinowitz si myslí, že se virus mezi hady a netopýry přenesl vzduchem. "Je to stále jenom spekulace, ale pokud se virus nachází ve výkalech nebo slinách hadů, mohl by se stát aerosolem a pak být lidmi vdechnut – pokud by se na jednom místě nacházelo dostatek lidí a hadů,"uvedl výzkumník.
Také nechápu proč WHO již nenařídila již nějaké větší opatření, ale drží se toho, že to ještě není nutné. Přitom se nemoc šíří už i do jiných oblastí a kontinentů.
No já teda dost dobře nevím, proč by se Čína měla omlouvat za ten "koronavirus", jak tady někdo píše. Přece ho oni naschvál nevypustili jako zlého "Krakena". A navíc, co by se tou omluvou asi tak vyřešilo? Mně je těch lidí líto. Dívala jsem se na video z toho města duchů Wu-chan a když si člověk uvědomí, kolik tam žije miliónů lidí, tak mu běhá mráz po zádech. V obchodech už nemají ani jídlo, protože tam přestalo fungovat zásobování. Ti lidé nakonec budou umírat hlady. Podle mne to je strašná katastrofa a jak je vidět, tak realita dalece předčí fantazii. To myslím na různé katastrofické sci-fi filmy na toto téma.
No jestli se tak strašně bojíte, tak rodiče a ať Vás zavezou do nemocnice. My nemůžeme dělat vůbec nic.
Nechápu proč sem z Číny stále létají letadla a lidé se promenádují v ulicích, chodí do restaurací. Na letištích nemusejí mít teplotu, ale už můžou být nakažení. To dala Čína světu pěkný dáreček do nového roku. Také není nikde k mání jejich prohlášení, jak se omouvají a že je jim to líto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.