Nejste přihlášen/a.
Dobrý den může mi někdo vysvětit rozdíl mezi kolegou a kamarádem z práce? Já si vždycky myslel že kolega je někdo s kým dělám ale je to pro mne v poctatě cizí člověk (řešíme jen pracovní věci) a kamarád z práce je někdo s kým dělám ale řešíme i svoje osobní věci (jak se má co dělá atd.). Díky za odpovědi
Kolega z práce je podle mne ten, se kterým v práci dělám, můžu s ním i mluvit, můžu s ním i probírat osobní věci (osobně bych byl u tohoto probírání velmi obezřetný a řekl bych mu případně jen to, co může slyšet i zbytek firmy)...prostě se kterým se vidím jen v práci a mimo práci se třeba v obchodě jen pozdravíme atak.
Kamarád z práce je ten, se kterým samozřejmě dělám-viz výše co jsem psal + že s ním rád trávím i volný čas po práci při nějakém koníčku apod a on to má stejně a nezneužívá osobní informace, které jsem mu případně řekl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.