Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jste v životě udělali NEJBLÁZNIVĚJŠÍHO?

Od: milan41 odpovědí: 15 změna:

Ahoj. Zajímá mě co jste udělali v životě nejbláznivějšího? Jasně co bude bláznivé pro jednoho bude třeba každodení věc pro druhého. Může to byt cokoliv.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

4x
Třeba to někomu bláznivý nepřijde, ale zkusím zavzpomínat na nějaký veselý kousky :) Spálil jsem třídní knihu, vyhodil postel z okna hotelu, přitloukl dědovi pantofle k rohoži, poblil se pod vodou, naboural autem do stojícího parního válce, jel na otočku do Švédska, několikrát skočil bungee jumping, absolvoval kurz přežití ve válečných oblastech, propíchnul si hned třikrát ucho injekční jehlou a když to zhnisalo, poslechl babičku že nejlepší je to namazat francovkou (to bolelo vážně moc), pořídil si 11 tetování (zatím)... Ale když tak nad tím přemýšlím, vlastně mi to až tak moc bláznivý nepřipadá...
hm*

liska5
hodnocení

3x

Z mnoha mých bláznivin aspoň pár:

Zmizelo mi kolo. Měla jsem ho v práci za zídkou pod oknem, ale tradičně nezamčené. Měla jsem pocit, že když nebylo odnikud vidět, tak je v bezpečí. Dozvěděla jsem se, že tam byli policajti, kontrolovali kola a nezamčená odváželi..I vydala jsem se na Policii. Na jejich dvorku jsem z okna policejní chodby spatřila svoje kolo! Řekla jsem jim, že si pro to kolo jdu. Příslušník mi řekl, že to jen tak nejde, že se bude dělat zápis a že zaplatím pokutu. Odcházela jsem naštvaná a všimla jsem si, že se na ten dvorek dá vniknout. Vystartovala jsem, naskočila a už jsem byla pryč. Úmyslně jsem kličkovala mezi barákama na jinou stranu, abych je zmátla. Už mne nenavštívili, udělali by si totiž ostudu, že ani oni neměli kolo pod zámkem zajištěné.

Manžel jel autem z města, já stejnou cestu, ale na kole. Je to mírně do kopce, napadlo mne se auta chytnout vzadu za okénko. To frčelóóó. Několik kilometrů jsem tak svištěla v závěsu... Pusť se, pusť se! Najednou zařval manžel, který ve zpětném zrcátku spatřil policejní vůz. On stačil ujet a mne lapili - poldové. Jak vystoupili, trapas, oba moji bývalí žáci! Tentokrát to bude, paní učitelko, ještě na domluvu... Naslibovala jsem jim hory doly, že už víckrát nic takového. Nejvíc mi vadilo, kolik se najednou shromáždilo čumilů.

rovano*

Vy ste ženská jak se patří!

hm*

Ukradla své vlastní kolo! :-D

hodnocení

2x
Pri jizde v aute, kdyz sem sam a nikdo se nediva, si obcas povolim horni knoflicek u kosile.
liska5

*alene* I Vy divochu, to je ale bláznovina! *smich*

rovano*

Si mě rozsekal!

liska5
hodnocení

2x

1. Jako děcko jsem donesla domů asi dvacet hrabošů polních v dlouhých pletených rukavicích. Bylo předjaří, poslední sníh. Hůlkama od lyží jsme obraceli hroudy na poli a já lovila zmatené hlodavce. Doma mi ale za chvíli prokousali krabici, ve které jsem je chtěla chovat.*alene* Pak nastal průšvih - rozutekli se. Hon trval do noci.

2. O pár let později jsem vystřílela vzduchovkou okýnka prádelny. Všech 16 tabulek. Dosud jsem to nikdy nikomu neřekla. Viníka hledali mezi dorostencema*nevi*, nikdo nepřepokládal, že to může dvanáctiletá hubená holčina. Kluci šli tenkrát na oběd a pušku nechali v garáži. Chtěla jsem si to zkusit. Bylo to hned...*uspech*

3. Jednou jsem hodila tyčí od vlajky, jako oštěpem z rovné střechy dědovy vily. Tyč vletěla do drátů, kde se vzpříčila, v drátech to prsklo, divoce zajiskřilo*sok*... a pak jsme byli nějakou dobu bez proudu.To jsem se přiznala způsobem: "Ono to tam nějak samo..."*nevi*

hodnocení

1x

Nepíšete, co vy jste udělal nejbláznivějšího? Pak se možná pochlubíme. :)

milan41
hodnocení

Tak jako malej sem dost jezdil na kole s tátou. Ale pak už ne. Tak 300 km za rok. A pak sme se rozhodli s přítelkyní že pojedeme na kole k moři. No udělali sme 720 km za týden. a celkem za 14 dní 950km.

vilik*
hodnocení

1x
Ani ne blaznivou, jako spíš obrovsky pitomou věc.
"Půjčil" jsem si tajně kdysi coby čerstvý absolvent autoškoly jediné domácí velmi opečovávané auto a zabouchnul jsem si klíč na parkovišti u policejní služebny. Naši byli v práci a já nutně potřeboval za slečnou. Mohl bych se nějak dostat domů pro náhradní klíč, jenže by to trvalo moc dlouho, naši by se stihli mezitím dostat z práce, a proto jsem to vymyslel jinak.
Následně jsem byl osloven policisty s žádostí, abych se prokázal doklady včetně těch od vozidla. Jenže ty nebyly na mé jméno a navíc byly jaksi v tom autě.
No a já tam stál s ridičákem, který jediný jsem měl v kapse, a tím nalezeným drátem, kterým jsem se pokoušel dostat dovnitř, a nevěděl co říct.
No, žiju.

klera*
hodnocení

1x
Já jsem jela s kamarádkou stopem v zahraničí z jednoho státu do druhýho jenom kvůli párty bez plánu, kde přespat...potkali jsme partu lidí a ve tři ráno nakonec skončili u nich na bytě. Prolízala jsem jeskyni, kam jsem se nevešla, když jsem nechala ruce podél těla. Muselo se to lézt tzv. na Supermana. Po docela dlouhý cestě, mi kluk přede mnou oznámil, že se zasekl, vrtěl se, otáčel se atd. tak usilovně, že ztratil veškerou energii (asi i kvůli panice), tak jsem ho pak musela tahat za nohy zpátky. Víckrát než by moje maminka zkousla jsem během cest v zahraničí spala uprostřed velkoměst v parcích nebo na plážích ve stanu. Stovky kilometrů jsem projela stopem. Ale zas tak šílený nic z toho nebylo, protože jsem nikdy nebyla sama. :)

hodnocení

1x

Vdala jsem se.

liska5
23.01.20 16:47

*smich2*

Já 2x *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]