Nejste přihlášen/a.
Slečna vás s potěšením provokuje a vy jí to "žerete". S tou "skorosestrou" ale má váš přítel pravdu - takhle se často chovají švagrové.
Dělejte to, co ona neočekává - nesnažte se skamarádit, vycházet jí vstříc, nechtějte nic urovnat a hlavně(!) si nestěžujte příteli. Prostě jen pozdravte, na odpověď nečekejte, usmějte se, na narážky nereagujte (i kdybyste měla sto chutí ji zakousnout ), nanejvýš slušně a bez emocí odpovězte na přímý dotaz - a snažte se, aby nebylo vidět, jak vám jde na nervy. Do dveří si klidně můžete kopnout třeba na WC (až tam nebude
).
Tak jí zkuste také tak jemně provokovat, třeba když se ti dva setkají a její přítel stojí kus za ní, tak si stoupněte také kus za ní, ale viditelně vedle toho jejího přítele a zkuste s ním zase navázat hovor. To jí bude hodně štvát. Jinak bych jí první nezdravila, spíšebych dělala,že jí nevidím. Ona bude asi dost afektovaná, taková nána bývá hodně nepříjemná. Škoda, že ten váš přítel jí trochu neusměrňuje, už kvůli vám. Měl by.
Snažím se vžít do Vaší situace. Asi bych se otočila směrem na jejího přítele, dala si sama trochu odstup a zeptala se v klidu, jako by to byl nějaký přírodní úkaz: "Co tomu říkáte? Já se na to nemůžu dívat.. Pojďte někam na kafe, než se ho nabaží...!" Vzala bych ho za loket a odtáhla dál. Ta potvora totiž potřebuje k tomu divadlu Vás jako diváka, možná i toho svého přítele... Ale Vy čelem vzad a nezájem ...Žádnej vztek, o to jí jde. Ona musí dostat signál, že je trapná a ubohá, ale že si s ní nebudete špinit ruce. Kdyby se Váš přítel zeptal, co to mělo znamenat, tak klidně řekněte, že takovému chování nerozumíte a že Vám to nedělá dobře a že u toho nemusíte být.
Naučte se to totálně ignorovat. Kdyby se tohle stávalo mně, tak jakmile by se na ulici blížila a hnala se k nám, tak já bych beze slova klidně řekla: "Jé, tak to bude zase na delší dobu, tak já si zatím odskočím vedle do obchodu". A pokračovala bych v chůzi. Určitě bych nestála za nima jako husa a nečekala poslušně až se olíbají a vykecají. Ale vůbec bych mu to nevyčítala, nebylo by to třeba, protože pak by mne totiž musel hledat on. A pokud by mu na mně záleželo, tak by ho to rychle přešlo.
Je to prosté, slečna žárlí, ať už proto, že ho chce pro sebe nebo se bojí o to přátelství, já tipuji první variantu, opravdová kamarádka by mu neškodila a přítelkyni by mu přála. Doporučuji si jí nevšímat, být nad věcí a budovat vztah s přítelem, být mu co nejmilejší partnerkou. Pořád lepší, že žárlí ona na vás než vy na ní.
Hm..některé rady tu jsou trošku mimo. Příliš fantazijní na povahu tazatelky.
Problém je ten, že přítel je ještě mladé telátko (s prominutím) a místo toho, aby vzal zodpovědnost na sebe a prostě se začal chovat tak, aby byl odtažitější vůči "sestře" a všechno by bylo fajn, tak chce cosi jen říci své drahé "sestřičce" a zodpovědnost zase padne na hlavu tazatelky. A to je špatně.
Vašeho přítele neznám, takže nemohu poradit přesná slova, co by na něj platila, aby se mu otevřela mysl.
Každopádně ať to po čase dopadne jakkoliv, pamatujte přinejhorším, že pro jedno kvítí, slunce nesvítí.
Držím palce!
NO když se s jejím přítelem moc neznáte, tak to změňte. Stojíli opodál, běžte k němu a to samé udělejte co kamarádka vašemu příteli. Zjistěte si na něj telefon, pozvěte jej do kavárny , jen tak na pokec. ALE nezmiňujte se, že vás něco žere. To se potom budou dít věci.
Pozvěte oba dva k vám na vínečko. To slečna určitě nerozdýchá a trošku se mějte k jejímu příteli. Možností je mnoho, jen musíte udělat vždy pravý opak než jak to cítíte.
A taky bych tvého drahého taktně ujistil, že pokud té své kamarádce nenastaví v dohledný době nějaký mantinely, zažije takovej sexuální půst, až mu zmodrají koule...
To je chyba, když jí Tvůj přítel řekne, že Ti to vadí !
O to jí totiž jde Tě rozhodit a ponížit! To ráda uslyší. To už jí rovnou může navrhnout, že se na to objímání budou scházet tajně, když se Ti to nelíbí.
Tohle řešení, že on jí řekne, že Ti to vadí, to ty dva dává dohromady proti Tobě!
On jí má říct, ať s tím divadlem už přestane, že se to nehodí, že na tohle má svoji dívku.
O Tobě má přítel mlčet a né se na Tebe vymlouvat !
Co to je za kluka, že Tě nebrání a nechá se manipulovat?
Tak nečekejte. Ono se taky může stát, že z dobré sestry se stane rázem milenka na jednu jedinou noc. Ne že by ho chtěla, ale bude to zase její ženský krok proti vám. Taková by měla i na toto žaludek. A to, že ona nedá na výtku vašeho přítele a bude v oblejzání pokračovat, tak to by měl reagovat zase on. "Přece když jednou něco řeknu, tak to bude platit", a měl by jí to říci před vámi, i když jí považuje za sestru. Ona to totiž sestra není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.