Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mám hledat s detektorem kovu?

Od: skyrim* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, rád se věnuji koníčku detektor kovu, bydlim na Ašsku par km od německa, byly to kdysi sudety. Chtěl bych se teda zeptat kde bych mohl tak hledat? většinou nacházim samí krejcary z roku 1850 a tak a hromadu vystřelených náboju od pohraničníku ale pomalu žádna stopa po němcích :/ a to mi příjde divný protože tu bylo hodně němcu ale ani stopa a nebo hledám špatně. Jednou jsem vlastně našel německý vojenský bajonet teda jen kryt od k98 ale jinak prostě potěch lesích nic moc a když jsem koukal jak lidi nachazí i kolem Varu Sokolova tolik věcí po němcích a cených věcí a tady nějak nic moc. Mám chodit i do německých lesu?. Tam spoustu lidí říká že toho tady musí být zakopáno spoustu jenže kde to hledat, zatim nepadl žádnej odznak nic a lidi co bydlí třeba 100 km tak nachazí tolik odznaku a hromadu věcí a já kterej bydlim u německa tak většinou nic moc a nebo jak píšu špatně hledám. V našim rybníku jsou granaty zbraně bajonety ale je to hrozně hluboko ale potapěčí už našli ten ruční granat německý a par bajonetu no ale čekal jsem víc stim detektorem a to není zrovna nejlevnější detektor můžu hledat i pod vodou, díky za tipy všem. Ten koníček mě naplňuje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Jsou různá fóra, například lovecpokladu.cz/... zkuste zapátrat v nich.
Hledání je ale o něčem jiném. Vy sám si určíte, co chcete hledat, a potom si musíte shánět materiály. Archiv, staré mapy, zaniklé cesty, je toho hodně.

jezevec*
hodnocení

0x

Já bych se soustředil na bývalý objekty pohraničních rot. Tam by se mohlo najít ledacos...

etana*

zejména metráky zátek od piva:)

Jenomže to co se válí v objektech po vojácích, asi nebude to, co chlapec hledá...žádné poklady.

jezevec*
Ferax: aby ses nedivil :) mu detektor zaregistruje odznáček a vykope majora pohraniční stráže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]