Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlodějka z donucení

Od: klara2301 odpovědí: 5 změna:
Ahoj mám strach a nevím co mám dělat. Nedávno jsem zjistila že mě kamarádky kradou oblečení a zatáhli mě do toho *ee* já jsem nechtěla ale oni říkaly že jinak nebudu in a že je to zábava...
Před pár dny jsem s nimi poprvé šla a mám z toho špatný pocit opravdu špatný.
Bála jsem se kamarádky si tam počínaly zatím co já jsem nevěděla co mám dělat. Kolem nás pořád chodila prodavačka a skládala oblečení když šla ke kase tak jsme všichni dali oblečení ve kterém byli štítky a buttony na nejbližší stojan a rychle jsme utekli.Holky si pak z batohu doma vyndavali kradené oblečení...
Ta prodavačka to už určitě ví a ví že jsme to byli my :( pooomocc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Máš perfektní "kamarádky". Nejvyšší čas s nimi skončit a najít si jiné, normální. Jinak se řítíš do průšvihu!

Bohužel oznámení přestupku nebo trestného činu v naší společnosti moc "neletí", takže ti nebudu radit, abys ty "kamarádky" šla udat. Ovšem bylo by to na místě.

hodnocení

3x

Že se nestydíte. Byla byste in, kdybyste se do toho nenechala zatáhnout a nedělala to. Někdo to bude muset uhradit. Možná ta chudák prodavačka, která si i tak málo vydělá. Měly byste to jít vrátit. Taky jsem byla mladá, ale nikdy bych nekradla.

hodnocení

0x

Budeš-li se věnovat dál podobným kamarádkám, špatně skončíš. To se musíš přátelit s podobným odpadem?

Ano žalování dnesk nefrčí, ale jinak byste taky mohly skončit v pasťáku. Tak co, byla to zábava? A jsi už IN? Když bych se rozhlížela jako pitomá kdy a kde se objeví prodavačka, která rozhodně taky není hloupá, zábavné by mi to tedy nepřipadalo. A IN už vůbec ne. Nejste banda cikánek? Ty mají podobné nájezdy v oblibě.

Co na to rodiče? nepoznali, že máš nějaké nové oblečení a neptali se, kdes na to vzala? Slušní rodiče vědí zhruba, kolik jejich dítě má peněz a za co utrácí. Otec by měl sundat řemena pořádně Ti proklepat zadek. Aby Tě choutky přešly. Začíná to popzvolna jako u Tebe , ale časem se hodně žen vypracuje ve spolehlivé zlodějky. Uvědomuješ si, že to za vás budou muset zaplatit ze svého ty prodavačky?

Spíš si dej občas diktát z jazyka mateřského, uděláš líp.

A nechápu, proč píšeš Z "donucení" Nikdo Tě nemůže donutit k tomu, co nechceš. Pokud tedy nemáš v hlavě lejno. Jistě Tě holky nemučily u kůlu, neskalpovaly, nelámaly v kole...Nic Ti nehrozilo. Mohla jsi odmítnout. Zato teď budeš v maléru.. Stačí si pustit kamery, které jsou dnes i v kdejakém obyčejném obchodě a na nich bude vidět, jak jste se činily. Je klidně možné, že Tě dají do výchovného ústavu a protože jsi na levárny učenlivá, naučíš se tam to, zatím neumíš. Ty tedy jsi opravdu mladá naděje naší vlasti. Fuj. *zed*Jaga.

mela
hodnocení

0x

Jenomže tu jejich - vaši zábavu musí někdo zaplatit ze své kapsy. A bude to asi už dost peněz. Copak jste se nebály kamer? A věř, že jednou spadne klec. Možná co nevidět televize odvysílá záběry z kamer, kde se pohybují zlodějky - s žádostí o identifikaci osob. Třeba se kamarádky rozhodnou a půjdou vše vrátit.

janm*

Nebo až se záběry zveřejní, nahlásí vás právě ty kamarádky, ony budou čisté, vy budete "za špínu". Jak už vám zde radili, pryč od nich, důvody jim nesdělujte, ze začátku to "omezte" omezujte více a více až se s nimi skoro už nepotkáte, vyjma pozdravu, řekněte že nemáte čas, vymyslete si nebo započněte jiné aktivity, např. sportovní, práce v domácnosti cokoliv, něco se určitě najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]