Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádanka napadá vás co to je

Od: charger® odpovědí: 13 změna:

Ahoj nevíte slovo : S ******* t má to mit 11 písmen je to hádanka napadaji vás nějaký slova? Je to jedno slovo

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jak ta hádanka zní?
Co máme hádat? :-D
hodnocení

Prave ze to nevím .. on jen dal tohle a musí to nekdo uhodnout ja nemůžu na nic přijít supermarket to nebyl ani smrtelnost

ben®

charger - že to není "klasická" hádanka je jasné (to je buď nesmysl nebo nějaké heslo). Můžete s tím kolegou (či co to je zač) řešení vyměnit za správnou odpověď na hádanku - "vlk na třináct písmen" (ať se kolega ukáže).

P.S. Řešení = zapařenáp*del .

hodnocení

0x

Třeba SOLIDÁRNOST. Podmínkám vyhovuje.

Hurá vyhrál jsem*smich*

PS: Ten SUPERMARKET vyhovuje také!

doplněno 18.01.20 23:18:

@wamp: Já to vím, neříkáš mi nic nového*smich2*

Satame, jsi nejlepší *haha*
hodnocení

Prý to je něco jako smrtelnost ale není to . Tak co myslite

SMRTELNOST má jen 10 písmen*poctar*

hodnocení

0x

Uvažujim ale nevychází mi počet písmen:

Slunovrat /9/

Souvislost /10/

Slabomyslnost / /13/

Sledovanost /11/! Už to mám! *tanec* Jaga.

doplněno 19.01.20 09:00:

A svědomitost /taky 11/

hodnocení

0x

Když je to hádanka, bude nápověda - finta schovaná v přesném zadání. Jinak si můžete otevřít slovník a hledat a dlouho zkoušet:

světélkovat

sjednocovat

shovívavost

liska5
hodnocení

0x

Jaká hádanka, to je jen slovo do křížovky...

liska5

Slaboduchost

hodnocení

Díky všem lidem za nějakou reakci ;) bylo to na jednom streamu twitch . Kde se soutěží; D btw ten člověk má schizofrenii ale vůbec není blbý

hodnocení

0x

No ale slovo "schizofrenie" má přesně 11 písmen. ;) Vy píšete, že je ten člověk schizofrenik a i to slovo má 11 písmen. Není to nějaký chyták v tom smyslu, že má člověk to slovo celou dobu před očima a přesto hledá jiné výrazy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]