Nejste přihlášen/a.
"tak jsem ji dopral sex s mojim kamosem"
Omlouvám se, přeslechl jsem otázku, kdo z vás jestli je normální?
Nezlobte se, ale nevěřím Vám ani slovo. Ale zasmála jsem se dosyta.
1/ Pokud má někdo družku už 5 let, určitěk ní má nějaký vztah za tu dobu a jen tak bez všech předsudků na ni nepustí svého kamaráda. To je úchylné. Že Vy jste se díval a možná i fotil? Co jste to, proboha, za lidi? I ten kamarád, když beze všeho kývne na takovou bokovku. A jde na to, jako byste ho pozval naštípat dříví.
Pokud by žena snad při svých hrátkách otěhotněla, kdo bude taťka a kdo strýček? To asi určí los. Nebo kamarád bude skotačit a Vy platit.
2/ Podle Vašich slov je družka sobecká a egiostická. Pokud snad nejste stejného ražení, jak s takovým člověkem dokážete žít? Jiný by jí sbalil kufry už někdy před 4 lety, s takovým člověkem se opravdu žít nedá. A vy navíc plníte její zvrhlá přání a sháníte jí po okolí šohaje? Svatá prostoto!
3/ Pokud máte problémy v sexuální oblasti, jděte se léčit. Je to nemoc jako každá jiná a lékaři jsou schopni Váš problém řešit. Třeba ne odstranit úplně, ale částečně se to určitě podaří.
4/ Pobavilo mě, že paní chce poznávat sama sebe. Každý večer s jiným. Každý tomu říká jinak. Označuje to hledání špatně, je to totiž prachobyčejná k...a. Mohl byste toho využít k obohacení rodinného rozpočtu. Přibijte nad vchod červenou lucernu, večer vítejte hosty a vybírejte. Pokud bude úspěšná, vyděláte. A ještě ona bude obohacená tím, že přitom bude poznávat sama sebe. Brzy se ale může obohatit o nepříjemnou nemoc. A tím následně i Vás.
5/ Ale teď už vážně. Pokud to všechno, co jste psal, není pohádka, kopněte tuto ženštinu do pozadí, ať se táhne poznávat někam jinam. Vy musíte být pro sousedy opravdu sousto.
Vy si najděte nějakou normální ženu, žádnou dračici, která bude schopna pochopit, že máte sexuální problémy. A bude to v pořádku. Nebudete, jak říkala kdysi moje babička "plodit ostudu". Jaga.
Tezko psat neco cemu nikdo nerozumi a nebo neporozumi. Ono na vse je hodne uhlu pohledu. Nic mene spis jsem chtel aby mi tato diskuze posloužila jako informace jak dal pokracovat v zivote.
Kazdy mame nejaky zivot a nevidi uz do toho jak to clovek ma ale uznavam takhle je to proste cele postavene na hlavu. Ona nechce prijmat pomoc. A jinak s tim ze chce poznavat jine blbe jsem se vyjadril ona nechce pichat s kde kym ji by stacil jeden jako ,,sexualni hracka,, a potom ja jako partner ale neakceptuje pouze jednoho sexualniho partnera! Ikdyz o me prijde vzdy chce mit takto dva aby se ji to neomrzelo a mohla jednoho milovat. Coz ja osobne nedam to jsem ji rekl. Takze vice mene bez jeji zmeny to nebude mit ani asi smysl dal pokracovat. Sam nevim co me u ni drzi asi neco vic a nevim proc ta holka neudela doma zadnou domaci praci o vse se po praci staram ja a do toho by chtela dite a navic se hledat... uz mi nic nedava moc smysl ... je mi jedno zda si nekdo mysli ze je to vymyslene ... ale neni ... a minimalne ja zazivam to co zde pisu ale klidne si myslete ze je to pohadka jen me zajimalo jak kdo by na to reagoval a zda se najde nekdo kdo by to byl ochotny dovolit nebo pripustit ... jelikoz ona tvrdi ze i takovej by se nasel ... coz ja si nemyslim. Takze asi tak ... uvidim kdy mi dojde trpelivost a to ve me se otoci a odejdu ... nejspis proste potrebuji poznat cloveka co si me bude vazit.
No já teda vůbec nevím, kdo, nebo co je v tomto případě víc normální. Dopřál jsem jí sex se svým kamarádem. To jako vážně?
A byl jste u toho, nebo jste to jenom zařídil? A teď chce sex i s jinýma chlapama, aby poznala sama sebe.
. Vy si z nás děláte šoufky, a jestli ne, tak ona na rozum nepřijde, ale Vy o něj přijdete zcela spolehlivě. A dokonce si myslím, že už k tomu máte docela slušně našlápnuto.
gregodnes 20:07
Zkusil jste si někdy zajít na test inteligence? Ne? Ale to je velká chyba, hlupáky tam rádi vidí, zvláště vulgární hlupáky, také musí z něčeho žít, ti doktoři na hlavy...Vezměte to možná i přes testy na drogy, takhle se projevuje začínající demence po droze.
Zamilovaný ste po piatich rokoch spolužitia? Tak tomu neverím. By som povedal, že je to celé vyvyslené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.