Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika koupit

Od: novak1* odpovědí: 30 změna:

Jak se dají koupit antibiotika z internetu? Platba pokud možno po doručení. Tady neprodají ani obyčejný penicilin.

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nováku, Vy byste potřeboval jiné prášky než antibiotika.

dolga1

Také jsem o tom přesvědčena. *smich* Na tuto poradnu chodí spousta pubertáků si dělat legraci. Většinou se prozradí špatnou češtinou a neuvěřitelným slovosledem, protože nečtou a neumí dobře česky. Ve škole se naučí jen základy - číst a psát, aby mohli na internet, víc je nezajímá...*hi*

dolga1 - přesně tak, svědčí to jak o úrovni školství, tak i některých rodičů, kterým je jedno, že jejich dítě neumí rodnou řeč. Dítě visí na sítích a mají od něj pokoj.

hodnocení

0x

A. máte na ně RP od lékaře?

novak1*
hodnocení

To je otázka.Kdybych mel recept ,tak jdu do lékarny.

jezevec*
hodnocení

0x

Já bych řekl, že to nebude tak těžký :-D
1. Najít inzerát s nabídkou antibiotik
2. Kontaktovat prodejce (dobře to jde obvykle mailem nebo telefonicky)
3. Domluvit se s ním na pravidlech obchodu (zašle na dobírku? chce prachy předem?)
4. Dokončit obchod
Každopádně bych asi neměl odvahu do sebe nacpat nějaký prášky s ne úplně jasným původem. Navíc takový, který ti předepíše kterejkoliv doktor...

novak1*
hodnocení

Co jsem našel,jenom z USA ,platba kartou napred ,z takových serioznych.

Z doktora ledva vymáčkneš antibiotika,delá fory ,naposled mi dal Sandoz 3 tablety.Nic to neléčilo. Porád nové antibiotika.Penicilin ,Ampicilin,Tetraciklin to byly léky,mají je v lekarne ale doktor je nedá.Pro koho jsou potom.

Asdi máte zodpovědného lékaře že Vám jen tak nechce naspat ATB.Penicilín,tetracyklin ... již nezabírají tak jako před lety proto se vyvíjejí nové a nové a to právě díky takovýmto lidem-chtějí na rýmečku ATB i když je to jen zbytečnost (trochu přehnané,ale v podstatě pravdivé!) A jsou proty co je opravdu potřebují Vy asi ne když je lékař nenapíše!

novak1*
hodnocení

Kdyby nezabírali tak by je nemeli v lekarne. Doktor má provize když dá nové léky.

sorry ale pokud nezabírají nějaké skupině osob a na to na co mají,pak jsi za toto vinen mj taky i ty.V lékárně je mají proto,že je lidé potřebují a jsou lidé co jim zabíraji.

Pokud myslíš ,že lékař postupuje špatně tím,že dle tvého přání nechce napsat ATB-tak proč doprčice neopodáš stáížnost na lékařskou komoru nebio změň OL .jak jednoduché! ale ne to raději pokoutně shánět něco ce ani nemusí pomoci nebo ještě hůř -může ledasco pokazit až po ohrožení života. konec. Víc už zde nežádej radu na minimálně podvod! Porušují se tím pravidla.

dolga*

Tetracyklin

tetracyklinové zuby - spousta dětí měly zčernalé zuby...

http://vool.cz/aD7lo

lidus*
hodnocení

0x

Když jde koupit drogy, tak jde jistě i ATB, ovšem je to nelegální a ještě nevíte co vlastně užíváte. Penicilín není obyčejný, jako všechna ATB je na předpis.

novak1*
hodnocení

Porovnávat drogy s antibiotikami. V nekterých státech jsou antibiotika volnoprodejné.Kdyby mi odtam nekdo poslal.

eeva
hodnocení

0x

Třeba se vám to podaří, ale ATB to budou možná jenom podle nápisu, jinak složením bůhví co koupíte.

novak1*
hodnocení

V indii se prodávají léky na ulici aj antibiotika.

Tak si pro ně zajeďte do indie!

kuwa jsou lidi co odmítají ATB předepsané lékařem a vy si to chcete cpát do těla dobrovolně?Takovým přístupem nám ATB nepomáhají ,ale pomáhají bacilům vytvořit si imunitu na danou skupinu ATB (Velmi jednoduše a laicky řečeno.)

novak1*
hodnocení

Já mám antibiotika rád ,jen kde je vzít.

eeva

Mohu se zeptat na jaký problém vám lékař antibiotika odmítl předepsat. Mně na angínu předepsal, to je nutné, ale na nachlazení je vám nenapíše..

novak1*
hodnocení

Neodmítl,ale neochotne je nakonec predepsal,nejaké šmejdy. Mel jsem teploty a zápal hrdla,dýchacích cest. A ted mám znovu hrdlo a už se týden léčim vitamínami ,paralen ,chtelo by to antibiotika, ale už mi je nedá,teplotu nemám ted.

Brát antibiotika jen tak, je hazard se životem. Stačí si o tom něco přečíst. Každý rozumný člověk antibiotika nebere bezdůvodně. A důvod odhalí jedině lékař, je to jeho profese. Pokud je nepředepíše, tak k tomu není důvod. Lékař tím pacienta chrání. Lajk není od toho, aby určoval způsob léčby.

novak1*
hodnocení

Paniku z toho deláte.Když mi bude blbe tak je prestanu užívat.

liska5

To je opitomost přerušit léčbu antibiotiky! Tim si pro příště rapidně snížíte jejich účinnost.

To mně je doktor předepsal, ale raději jsem si je nechala na horší časy. Já se zase antibiotikům vyhýbám. Vím, jakou paseku nadělají ve střevech.Tam sídlí imunita. A ATB vybijí s bacilama i střevní mikrofloru, která mimo jiné vyrábí B vitaminy. Přednost dávám přírodním, jako Vironal, Drags Imun, česnek ... Existují i lepší z jistých asijských hub.

Vy se hlavně snažte, abyste bacilům nepřipravoval vhodný terén. Omezte cukr, veškeré sladkosti vč. nápojů, těžká jídla, uzeniny, mlíko, zrající sýry, paštiky,chipsy, instantní polívky, bílou mouku, všecko průmyslově zpracované.

Chce to především změnu stravy směrem k vegetariánské, změnu psychického nastavení, dostatek čisté vody, teplo a pohyb na čerstvém vzduchu.

dolga*

novak - penicilin.

Víte co je penicilinový šok? Po pendeponu se může i umřít...Používá se na spirochéty - borelioza, pohlavní choroby - kapavka, syfilis...Jak může někdo napsat, že penicilin je obyčejné antibiotikum, když může jeho podání i zabít. Zkuste Nováku myslet mozkem, budte rád, že Vám ho doktor nechce předepsat, on ví proč, studoval na to 6 let. Když Vám poškodí zdraví, protože Vám předepíše penicilin, tak ho budete žalovat nebo Vaši pozůstalí a tak proč by vědomě si dělal problémy, když ví, že Vám ho dát z nějakých důvodů nesmí.

novaku, děláš chytrého, ale nemáš vůbec ponětí, co antibiotika dovedou. proto se nedají volně koupit. Aby právě nějakej jouda neohrožoval svůj život.

dolga*

feraxi, zdá se mi to, nebo už lidé uplně zhloupli? K čemu studované doktory, když každý sám sobě bude doktorem? Neuvěřitelné, že se lidé bojí třeba polských potravin, ale narvali by do sebe něco, co někdo neznámý prodá na internetu s neznámým složením.

Navíc, někteří lidé v kombinaci s některými léky, které nesmí kombinovat s antibiotiky, neznají následky, co by se jim stalo. Moje známá má na příklad po operaci žlučníku už spoustu let. Jednou šla na nějakou operaci, snad s nosem, museli ji pustit bez operace domů, protože jí na bolesti píchli před operací morfin a ona ho nesnáší, prý protože nemá žlučník, tak začaly jí tvrdnout játra, přestože je abstinent, jako alkoholikovi. Není to tedy tak jednoduché a proto ty předpisy na léky, protože aby se lidé nevyhubili sami...

novak1*
hodnocení

Místo rady kde sehnat antibiotika je tady kopu rad jak se jim vyhnout.

Me bylo dobre do Silvestra ,fajn,teplo.Zlom nastal až když jsem si dal uzenou novoročný krkovičku z Tesca ,hned jsem začal cítit zimu. Ješte tatarská z Tesca to mohla udelat.Jiné zmeny ve stravování jsem nedelal na Nový rok. Ani pomeranče nepomohly .

dolga*

Na zkažené zažívání antibiotika? Kupte si test v lékárně, stojí asi 400 kč. A ten test Vám okamžitě ukáže, zda máte v těle takové bakterie, že už potřebujete antibiotika.

Jinak hladovku, teplý čaj, dostatek ovocných štáv. Nejlépe k doktorovi pro neschopenku... Po třech dnech silný slepičí či kuřecí vývar s nudlemi. Osmý den už budete jíst hřebíky bez problémů a ještě bych to vylepšila aspon 14 dny laktobacily. Jako bonus pro střeva. Antibiotika netřeba. Pokud by to byla otrava jídlem, jak se domníváte, už byste sem psal ze špitálu, nebo vůbec...Otravy bývají bleskové.

novak1*
hodnocení

Tablety lakto bifidus mám,je to slabé.

Vy tady budete komplet zaočkovaní ,když tak veríte doktorum.

novak1*
hodnocení

Penicilin je prírodný ,tak proč ne?

dolga1

Jistě, penicín je přírodní, pokvete Vám i na krajíci chleba...takže máte volno a nudíte se? Tak zatím připravujete zbytečně lidi o čas, nic nepotřebujete vědět, zkuste se podruhé raději dloubat v nose...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]