Zdravím vás, včera ráno v 8 hod. mi zubařka trhala sedmičku nahoře. Bolelo to nesnesitelně, přitom mi injekci před trháním dala.. byl tam prý váček. Rána krvácela, tak jsem k ní v poledne (po 4 hodinách) jela znovu, dala mi tam něco na zastavení krvácení a gázové polštářky, které jsem měla 20 minut držet skousnuté. Prý mám asi horší srážlivost, tak jsem volala praktické a ta mi napsala Ascorutin. Takže mi hrozí suché lůžko..Dnes ráno jsem byla u zubařky znovu, protože se mi nezdálo, že slyším zvláštní zvuk při větším plivnutí a jakoby mi i občas klapne v nosní dírce, která je blíž k místu trhání, i to dýchání tou dírkou je takové citlivější. Obávala jsem se, jestli nedošlo k poškození - jestli není otevřené místo do čelistní části, nosní. Udělala mi test, při kterém se stiskne nos, pacient tlačí nosem a když se v puse ukážou bublinky, tak je toto potvrzeno. Říkala ale, že bublinky nebyly, takže by to být nemělo, ale je mi divné, že mám ty potíže. Navíc neustále silně sliním, musím neustále sliny plivat, z polykání jich je mi nevolno, celou noc jsem kvůli tomu nemohla spát. Mohu nějak zabránit tomu suchému lůžku? Co řepíkový čaj? A jak dlouho potrvá to slinění? Na bolest beru paralen. Bojím se jíst, že zničím tu sraženinu, měla jsem jen přesnídávku. Moc děkuji za každou radu a zkušenost!
Když si narazíš koleno, vznikne modřina, to samé je se zubem, srazil se se zubařkou. Takže ledovat, ledovat a zase ledovat...Přestanou otoky, bolest i krvácení..Kdyby se to ledovalo okamžitě, tak do 4 hodin byl klid a pokoj a za dalších 5 - 6 hodin by člověk nepoznal, že mu něco trhali...Dneska mají lidé internet a neumí se na google zeptat...Na bolest stačí paralen 500 - za asi 40 korun a to 3x denně 1 prášek, druhý den pak už nic nebolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.