Nejste přihlášen/a.
V jedné vedlejší otázce se řeší panic a jeho "nevztahy". V odpovědích je občas vidět "u nás v práci je panic ...", "znala jsem pannu ...". Tak mě napadá otázka: jak jste vlastně poznali, že se jedná o pannu/panice? Já to nepoznám, mně by to musel(a) dotyčný(ná) říct. Že to nepoznám u úplně cizích, to je jasné a pochopitelné, ale nepoznal bych to určitě ani u spolupracovníků (tzn. lidí, se kterými denně mluvím). Ti vaši známí panicové (panny) to veřejně sdělovali, nebo to opravdu někdo dokáže nějak poznat?
Jo. Tak jsem robot jen trošku . Zdá se, že dokud to dotyčný na sebe nepráskne sám, tak se opravdu jedná jen o neurčité a nejisté náznaky. Ty ovšem já sice možná vnímám, ale považuji je jednoduše za povahu dotyčného a rozhodně z nich nedokážu cokoliv odvozovat, žádné možné souvislosti s něčím, prostě "takový je".
Vlado, boduješ!
Mne by nenapadlo, že by na mne mohlo lézt panenství.../ jako na někoho chřipka.../
No jo, ale to jsou zas intimnosti. Tyhle situace jsem nemyslel. Ptal jsem se, zda to někdo dokáže u někoho, koho často potkává (v práci, v dopravním prostředku, v restuarci, ale klidně třeba i na koupališti, na nějaké společné akci apod.), poznat "na dálku".
Tak to mě uklidňuje. Už jsem párkrát slyšel, že se dá poznat homosexuál. Ale pokud není opravdu vtíravý, tak já to nepoznám. A teď už jsem měl obavu, že jestli lidi nějak poznají i panictví/panenství, tak jsem asi robot.
Homosexuál, to je něco jiného! Víckrát jsem ho poznala. Ne vždy a ne hned, ale něco mi nehrálo v jeho chování a časem se mi to potvrdilo. /Učila jsem léta na SŠ/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.