Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zmizel ekonom Ševčík z besed na ČT?

Od: dvd99® odpovědí: 16 změna:

Vyhledávaný pravicový ekonom , vysokoškolský profesor, se dostal na černou listinu v ČT, že by to byl tento důvod? Hm, to si dovolil hodně v demokracii! *palec*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

3x

U něj byli všichni "blbci" a jen on nejchytřejší a s takovým diskutovat nelze. Nikdy nepřipustil něco jiného než ty jeho názory.

hodnocení

Ale trvalo to mnoho let, než dostal červenou kartu...

klera*
hodnocení

2x
Jestli důvodem nebude to, že se zdiskreditoval tím, co prováděl na VŠE. A kauz měl víc...Vy ČT kritizujete za to, že ho tam nepouští, jiní by je kritizovali za opak.
hodnocení

Asi máte pravdu, pohár přetekl a má smůlu.

motak
hodnocení

0x
proc se ptas a pak si sam odpovidas?

hodnocení

0x

Nejsem ekonom, ale to co říkal, se mi zdá rozumné. Bohužel ta nahrávka není celá.

hodnocení

0x

Kritizoval ČT. Opakovaně a správně. Tací tam nemají co pohledávat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ani jsem nevěděl, že v ČT mají nějakou černou listinu. No, ale nyní už rozumím tomu, proč před časem zmizely z vysílání ČT televizní hlasatelky . Zdravím!

P.S. Dnes doba obecně zrovna pravici moc nepřeje a třeba pan Ševčík chodí raději do komerčních TV.

doplněno 06.01.20 13:37:

dvd99 - ale já vím, že pravicového pana Ševčíka v ČT nepostrádáte (Vám tam stačí pan Středula, který je tam často), ale jde jen o rýpanec do ČT.

hodnocení

Co mají hlasatelky společného s dotazem, o neúčasti Ševčíka v besedách na ČT? Jestli chodí do komerčních TV nevím, nesleduji.

P.S. Že pravici doba nepřeje, se nedivte, sklízí plody své dřívější práce.

hodnocení

Než Středulu, to právě raději toho Ševčíka, ale proč tam motáte hlasatelky? Když každý dobře ví, že jsou nežádoucí osoby na obrazovce, v jeden čas byl nežádoucí i pan profesor Pirk. O ČT mi vůbec nejde, tu sleduji okrajově, jen mne zajímalo, kam zmizel? A hlavně ten důvod, který jsem se už dozvěděl z jiného příspěvku. Ale vy jste nezklamal!;)

ggh
hodnocení

0x

Mám otázku-Proč je v ČT neustále vydržován Moravec,který jasně nadržuje některým stranám a není vůbec nestranný.Jak taková osoba vůbec ještě může být na očích veřejnosti.Až zmizí z očí národa,tak to bude jen k užitku.Jen to dokazuje,co v Radě pro televizní vysílání je za pochybné lidi,kteří tam nemají vůbec co pohledávat

007cz
hodnocení

0x

ČT není pro kobliháře, ti mají svůj Barandov se Soukupem a Pitomiem. Tak nepřepínej.

ČT si ukradli zaměstnanci, tak je pro zloděje, že?

007cz

Postup při podání trestního oznámení

Pokud je podáno trestní oznámení, tak policie prošetří, zda došlo ke spáchání trestného činu.

Trestní oznámení
- může podat kdokoliv, nikoli tedy pouze poškozený
- lze podat ústně či písemně
- je možné podat na kterékoli oddělení policie (podat trestní oznámení lze i na službu kriminální policie a vyšetřování v místě, kde došlo ke spáchání trestného činu) nebo na státní zastupitelství. Tyto orgány mají povinnost oznámení přijmout a bez průtahů věc vyšetřit.

ggh

Trestní oznámení pro mafiány z ODS a jejich kmotry a hňupy z jiných spřátelených stran*smich*?Kteří vše prodali do zahraníčí a rozkradli?007 jste dost naivní*smich*

007cz

Pokud máte pocit že se stal tresný čin, konejte dle návodu. Např. pan premiér je již vyšetřován a několik jeho kmotrů z Brna už sedí. Není čeho se bát...totéž platí i u ČT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]