Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práva kamarádka

Od: anonymnidotaz odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na toto.
Na základní a střední škole mě šikanovali přátelé jsem neměla ..měla jsem rozdílné..názory a oblíbené učitele. Ze střední jsem vyšla 2015. A v 2016 jsem poznala skvělou kamarádku o dost let starší. Ale opravdu pravou kamarádku věřili jsem jedna druhý stejný pocity ..rozuměli jsme si pohledem do očí .. víceméně to bylo víceméně víc jak přátelství z mé strany . Stratila jsem ji v roce 2018. Přátelé teď nemám ..a nikdy mě ani nebavilo se kamarádit se stejně starýma holkama . Nebaví mě řešit kluci módu atd. Rozumím si se staršíma. Měla jsem tu jedinou a pravou kamarádku věděla úplně o všem ohledně mě a já o ní dost taky .
Jak jsem ji stratila nebudu rozepisovat bylo by to na dlouho. Ale od roku 2018 od srpna jsem zase sama kamarádky nemám a jak říkám v mladých holkách pravou kamarádku nenajdu . Mám jiné koníčky zájmi..duchovno ezoteriku sny atd.
Myslíte že mám šanci najít ještě takovou pravou kamarádku? Nepovedlo se mě to za dva roky . Prostě tam tu jsem měla šíleně ráda ..a tudíž ani v mém věku mě nezajímají kluci. Já potřebuju někoho chápavého kdo mě porozumi kdo mě bude mít rád.
Měla jsem tři vztahy a nebavilo mě to.
Je opravdu pravda že pravé přátele člověk potká jen jednou za život?
A máte ve svém životě pravé přátelé kterých věříte a říkáte vše.?
Mám strach že k nikomu jinému už takový vztah mít nebudu .
Děkuji za odpověď.
doplněno 05.01.20 16:50: Ještě dodám že mě opravdu měla ráda a vždy mě pomohla a já ji ..ale ne tak často..ale když jsem mohla udělala jsem to moc ráda . A teď už tu budou dva roky a ještě jsem se nesmířila s tím že jsem ji stratila zůstala mě fotka .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

3x

Nevěš hlavu! Já s těmi "opravdovými kamarády" z mládí nejsem v kontaktu skoro vůbec. Mám dva hodně dobré kamarády zhruba v mém věku (kolem čtyřicítky a známe se s oběma zhruba 6 let) a jednoho, u kterého nemám sebemenší pochybnost, že mi vždycky pomůže. Tenhle nejspolehlivější je přitom o generaci starší a jde o otce mojí kamarádky ze základky. A jsem si u něj naprosto jist, že když mu zavolám zítra ve dvě ráno a řeknu "ty vole já jsem někoho přejel autem", tak v půl třetí stojí za dveřma s krumpáčem a lopatou...

Já se směju, až se za břicho popadám poslední větě. :-D

otta
hodnocení

0x

Určitě nejste sama, kdo ztratil kamarády.. Ne že by člověk byl špatných vlastností, ale prostě se odstěhují, zemřou a člověk najednou zůstane sám. Někdy si i myslíte, že kamarády máte a stejně se na ně nemůžete spolehnout. Mít pravou kamarádku to je něco jako poklad a ten se obtížně hledá. A jestli si rozumíte spíše se staršími ročníky, tak to přece nevadí, i takoví lidé mají hodně společného. A možná najdete kamarádku i ve svém věku, to nikdy nevíte.

lolaa
hodnocení

0x
Život je bohužel takovy. Pratele přicházejí a odcházejí. Já už jsem se s tim smířila, stejne proti tomu nic neuděláte. Muzete byt rada za cas, který jste s těmi lidmi mohla strávit a za vsechno, co vam ten vztah dal, ale posunte se dál a poznavejte další lidi. Nechci tvrdit, že přátelství na celý život neexistuje, ale je to docela vzácnost. Řekla bych, že se příliš upinate k minulosti. Napadlo vás treba najít si kamaráda muže? S tím byste asi módu a kluky řešit nemusela. A taky si nemyslím, že všechny holky jsou takovehle a jina temata nemají. Proste vyrazte do společnosti a zkuste se s nekym seznámit. Není možné, že za dva roky jste si nenašla jediného kamaráda. Jak často jste se o to snažila? Ono není řešením sedět doma a litovat se.. Zkuste svoje štěstí, lidi je na světě mnoho a mezi nimi spoustu potenciálních přátel:)
tazatelka
hodnocení

Nemám zájem o kluky..necítím se na vztah..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]