Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osoby nalezené dlouho po úmrtí

Od: dajka® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, zaujala mě zde otázka o největším výprasku, naštěstí jsem nikdy žádný nedostala, ale na počtení je to zajímavé. Tak mě napadlo, jestli jste se někdy setkali s tím, že někdo byl tak strašně sám, že nikomu po smrti nechyběl. Dnes ráno opakovali týdeník Z metropole a bylo tam, že když v Praze pohřbívají lidi, kteří nikoho neměli, tak jim k tomu udělají i nějaké kázání, aby to nebylo tak strohé. Reportér tam pak říkal, že takových osob je ročně asi 80. A pak tam jmenoval i nějakou bývalou rychlobruslařku, která ve stáří zesnula ve svém bytě a naši ji tam až za dva roky. Jméno jsem již zapomněla, ale až za dva roky? Setkali jste se někdo s něčím podobným?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

reeeeeeee
hodnocení

3x
Je zvláštní, že jí nikdo nehledal a neshanel, když byla společenská a nebylo jí tolik. Její sestry začaly shánět jejího přítele a nenašly ho ani s detektivem a ani jí.
Jen doplním, že mi ta otázka připadá více depresivní než otázka Největší výprask. Nikdo neví a nemá jistotu, jak skončí.

hodnocení

1x

Na horách běžný. Když se někdo v zimě ztratí a horský se ho nepodaří v nějaký rozumný době najít, jde se dohledávat na jaře až roztaje sníh. Nebudu zde popisovat, jak to vypadá, když se najde.

pb®
Fotek mrtvol z Mont Everestu je plno, asi to bude podobné.

V Himaláji to má jednu ,,výhodu,, . Je tam pořád dost velká zima. Spíše mráz. Těla jsou více zachována. Neroztečou se. Jen ta repatriace není až tak jednoduchá.

athenaise*
hodnocení

0x

u nás ve vedlejším městě našli pána asi po 3 měsících a to jen díky tomu, že začal protékat do nižšího patra. Sousedi si 3 měsíce nevšimli, že pán nevychází. A to nebyl nějaký nemohoucí, pravidelně chodil nakupovat. Ani pošťačka se nedivila, že se jí tam do schránky nemohou vejít letáky a ani dopisy si nikdo nebral. *nevi*

berger*

*sok* Athenaise,Ostrava? Na stropě se objevil flek a strašný smrad?

athenaise*

Ostrava ne, ale flek a zápach ano, prý to bylo hrozný...kamarád hasič zasahoval :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]