Nejste přihlášen/a.
Co to je za práci? Jaký je výdelek? Národný panel,vyplňování dotazníku. Je to ok?
Moje vzpomínky jsou velmi staré. Také jsem tehdy vyplňovala ještě něco podobného od jiné firmy a už nedovedu odlišit podrobnosti. Vše spývá. Obsahově byly dotazníky většinou dlouhé, nezajímavé a velmi často na téma, ke kterému jsem neměla co sdělit. Otravné bylo, když jsem třeba přiznala, že jsem před několika měsíci koupila čaj značky A. Mámilo to ze mě, proč ho nekupuji nadále, v čem byl lepší a horší než jiné čaje atd.
Dotazníky se v naprosté většině týkaly spotřebního zbožá a chování spotřebitele. Odměna bývala průměrně jedna koruna za jednu minutu času, který byl na vyplnění odhadem potřeba. Slovo výdělek bych nepoužila. Drobná odměna ano. Když jsem po určité (dlouhé!) době u nich nashromáždila určitou částku (snad 300 nebo 400 Kč), mohla jsem požádat o připsání na účet. Nebo místo peněz nabízeli nějaké drobné předměty nebo se to mohlo poslat někam na charitu.
Vyzkoušejte pár dotazníků a uvidíte sám. Když Vás to přestane bavit, přestanete vyplňovat a nic se neděje.
Někde jsem také přihlášená, asi u dvou organizací.
Záleží, jestli jste cílová skupina, co jste si zadala ve vstupním dotazníku, oč máte zájem, a byla jste vybrána.
Chodí mi nabídky, ale mnohdy je, po vyplnění věkové kategorie, že neodpovídám zadání objednavatele dotazníku, nebo již mají v mé kategorii naplněn počet. Pokud mě odmítnou, tak napíší, že mě přidali do slosování za malou pozornost, ale nikdy jsem slosována nebyla.
Pár korunek to hodí. Lze vyplňovat na mobilu, nebo z PC, nebo přes operátora. Možnosti Vám nabídnou, zaškrtnete si je.
Ze začátku dotazníky byly častější, nyní jen tak 1 - 2 za měsíc.
Jsou kratší i delší. Myslím, že kvalita se dost zlepšila. Nejsou až tak dlouhé.
Hodně to je o bankovních službách, spotřebního zboží /značka drogerie Jelen, sladkosti tyčinky, piva/, hodnocení reklamy v televizi na zboží, Slevomat, nebo jak se líbí obal na nějakém výrobku, jestli důvěřujete více, či méně té a té pojišťovně, jaké banky znáte.
Částka je většinou daná, pevná. Třeba 15, 30, 45 korun.
Mě to docela baví. Co mám já, tak peníze odesílají automaticky čtvrtletně pokud dosáhne určité výši. Nabídka na charitu tam byla také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.