Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhrál jsem v loterii, ale musím zaplatit

Od: dira odpovědí: 19 změna:

mam takovej problem před rokem jsem dostal emil že jsem nebo spíš moje založka lucky vyhrala loteryi 500000. liber nevěnoval jsem tomu žadnou pozornost a za pol roku mě znovu napsali jak nezaplatim 450. dolaru tak přindu o tu vyhru? dokonce me poslaly vytžišteny šek a vypadá to tak že nevym co mam delat

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to podvod, nic neplať, protože jsi stejně nic nevyhrál. Kdby to pravda byla, už je každej milionář. Navíc jsi určitě nokde nesoutěžil.

Těžkej souhlas!

romeo003
hodnocení

0x

Dobrý den je to podvod a vůbec nereagujte.NĚCO PODOBNÉHO JSEM TAKÉ DOSTAL,ZAPLATIL JSEM 650USD A ŽÁDNÁ VÝHRA NEPŘIŠLA..Žádný peníze neposílejte a šek je falešný.Jestli něco pošlete,příjdete o to.Já jsem na těchto podvodech přišel za lonský rok o 80000kč,a mám ted dluhy.

karina*
hodnocení

0x

dira, tyhle podvodné spamy chodí každému, já je vůbec neotvírám a rovnou mažu. Ještě se vystavuješ nebezpečí, že si zaviruješ PC ,nebo někdo získá přístup k tvým os. datům. Nereaguj a buď v pohodě.K.

1jara*

Když jsou lidi blbí tak ať platí.

doplněno 17.03.10 22:06:

Ani bych ty podvodníky za tohle netrestal.*plac*

lidus*
hodnocení

0x

vyhrajete a nejdřív máte poslat peníze? Už tato skutečnost vás musí varovat.

camelot*

Ale chlapci, no tak :), to si myslite, ze jsme nejaci hlupacci :), ocividne su z nas mozna jeden a ten sámy clovek vylozene dela bzundicku *smich*, tak na kute a dudlicka :), pa Camelot

alf*
hodnocení

0x

já bych neváhal a peníze poslal. Přeci když jsem se účastnil loterie tak je logické že jsem mohl vyhrát *smich*

Člověče, proč se nosí to šišaté na krku? Copak neznáš heslo sazky, kdo nehraje nevyhraje, jak můžu vyhrát něco co jsem nehrál.

knopka*
hodnocení

0x

Jééé,mně takových spamů chodí mraky.Hned mazat zvlášt když je to odněkud mimo Čechy.

rob*

co když to přijde z Moravy?*frajer*

knopka*
18.03.10 07:56

:D

arakain77*

Něco se někomu na Moravě nelíbí?

repak*

Nene, i my v tom ... Práglu ctíme Markrabství Moravské, jeho obyvatele i markraběte *tuc*

rob*

jestli to bylo na mě tak nic, páč je to můj domov :)

pavla*

souhlasim s tebou!

hodnocení

0x

A koupil jste si los? Nebo za co myslíte, že jste vyhrál?

pepyk93*
hodnocení

0x

Tenhle email (nebo dost podobný) přišel i kámošovi.I přes moje upozornění,že by ho neměl otevírat ho otevřel.Docela jsme se oba pobavili.Bylo vidět,že ten email byl strojově překládán,protože takové slovní obraty a spojení nepoužívá snad ani papoušek.

Na konci emailu stálo : ,,Přejeme vám hodně nejteplejších pozdravů" *smich**smich**smich* (my se tam tenkrát váleli smíchy po zemi). :D

pavla*
18.03.10 22:38

*tanec*

chlamak*
hodnocení

0x

Dam ti cislo meho uctu a muzes take mne poslat 450,- USD. Ty mne dej cislo tveho uctu a ja obratem poslu na tvuj ucet 500000,- liber. Nebo posli 4500,- USD a ja ti poslu 5 milionu liber. Neudelam zadny podvod a garantuju, ze na tom vydelam...

...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]