Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na výběr programů v ČT?

Od: viktor® odpovědí: 45 změna:

Zdravím,co říkáte na výběr programů v ČT,za sociku,na každý Silvestr připraven nějaký zábavný pořad a dnes? 168 hodin a starýho vyčpělýho Uhlíře 15 ruků starýho,kam ty prachy jdou?,co jim musíme nacpat do gágoru každý měsíc,že se nestydí,to panečku musí být benefity na vánoce...

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
No, pořád lepší vyčpělej Uhlíř než nějaká šílená Tvoje tvář má známý hlas.
Ale naštěstí se dá v pohodě být večer bez televize, že?

vilik*
hodnocení

4x
Viktore, víte, že jsem televizi dnes ještě nezapnul a co v ní běží mě nezajímá?
Asi se dokážu zabavit jinak...

lee*
hodnocení

4x
A já s tazatelem souhlasím. Na tv koukám velmi sporadicky, několik let jsem žila bez ní, přechod na dvb-t 2 neřeším, až to vypnou, tak to vypnou, zase budu bez... Ale i mě vadí, že z nabídky ČT si nemám prakticky co vybrat. Jediné, co tam běží jsou 35 let staré záznamy Televarieté, 20 let stari bakaláři, jednou za rok protočí my všichni školou povinni, cirkus humberto a ženu za pultem. Pak přidají Majora Zemana a Malého pitavala. Netvrdím, že některé scénky s Bohdalkou nebo Lábusem nejsou vtipné. Jsou. Ale je mi 32 a i já znám tyhle pořady nazpaměť a už mě nebaví na ně koukat pořád znovu. Že dávají prd na TV Barrandov to je pravda, ale je to soukromá stanice a tedy ji neřeším. Ale za tu hromadu peněz, která se ČT MUSÍ platit bych také očekávala kvalitnější výběr pořadů, než neustale omilani historických kousků.

hodnocení

2x

Prdlajs za socíků, výborné silvestrovské pořady byly ještě na přelomu tisíciletí, pak jak když utne.
Musíme si vystačit s Netflixem a Youtubem.

hodnocení

Toto dávaly ale na Nově,já mluvím o ČT.

Na ČT dříve snad nikdy nic zajímavého nebylo, co si pamatuju... :-D
Naopak až teď poslední dobou jejich kanály začínají za něco stát.
Třeba nedávno Velký Gatsby na ČT2 v HD kvalitě mě opravdu překvapil.

hodnocení

2x

Jediným slovem kaastrofa a úplně na všech programech. . Kam se hrabou programy za komoušů, ty krásné scénky, lidovky apod. To jsem se dívala a nemusela jsem. Dnes ,jako stará babča musím, ,jinou možnost zýbavy kromě knížky nemám, ale nemám na co.

hodnocení

1x

Pokud chcete televizní zábavu, dnes je běžné mít několik desítek programů. Koho zajímá zrovna ČT?

etana*
hodnocení

1x

Jestli se vám stýská po Bohdalce, tak si pusťte reklamy s tím zubatým kaprem. Já už tu babu nemohu ani vidět ani slyšet.

hodnocení

1x

Na program v TV NIKDY nenadávám, protože se na mnoho přímých pořadů nedívám. Mám možnost sestavit si vlastní pořady podle volby. Teď budu asi psát hodně nekvalifikovaně, nerozumím tomu. Ale máme kabel od počítače k naší "hloupé" televizi. V počítači si navolím pořad, který chci vidět, některé máme i nahrané na DVD, jiné si najdu přes youtube či google. A přes ten kabel si to následně pustím do televize.

Je libo Vlastu Buriana, Vladimíra Menšíka, nebo Káju Gotta? Či snad raději nějakou pohádku? Všechno jde. A když ne hned, nechá se stáhnout.

Takže jsme se i letos dívali podle vlastního výběru a opravdu ani nevím, co v televizi dávali. Je mi to jedno. Jaga.

hodnocení

1x

Já platím od jisté doby rád poplatky za ČT. protože vím, že není profláklá a zpravodajství je objektivní. A je tam i spousta vynikajících programů, na které se rád koukám. Takový Barrandov si třeba nepustím jak je rok dlouhý.

Vy jste na ČT viděl zpravodajství? Ve kterém tisíciletí?

skeptic
hodnocení

1x

Pokud nebudu muset kavárně platit každý měsíc výpalné, ať si ČT vysílá třeba 24 hodin denně Sörösův/.... Klidně na všech svých kanálech.

kepler*
hodnocení

0x

Strašně se mi stýská po vynikajícím dederónském pořadu Ein Kessel Buntes, to byly panečku baby! Dneska máme z Německa snad jen tu vyčpělou Kobru 11. Kdo se má pořád dívat, jak desítky aut létají vzduchem, no fůůůj *smich*

Hezký Sivestr a vzhůru do bezvědomí!

hodnocení

0x

Dříve se uměli lidé bavit, dnes je to o mamonu a dalších věcech...každý má svůj mobil, tablet atd., proto nemusí sledovat tu placenou bednu, kde stejně nic není zajímavého.

lidus*
hodnocení

0x

Stihla jsem upéct štrůdl, žebra na medu, koleno na černém pivě, nadělala pomazánky tuňákovou, lososovou, sýrovou s česnekem a druhou s bylinkama. Kyne mi chleba a za chvíli ho dám péct aby byl na 16h akorát k jídlu. Jediné co stíhám je odbíhat k PC, tv jsem nezapla a ani dnes nezapnu. Přátelé tu budou do 22 pak mají další akci a já můžu jít v klidu spát hned jak zapnu myčku.

To jste dobrá. Já doteď chrápal a jdu si objednat DameJidlo. :-D

@lidus děláš mě chutě. Nezbude ti něco? Úplně mi jde huba šejdrem.

Já mám zase střevní chřipku, takže dieta.

lidus*

Bohužel nezbylo a dnešní čočka s uzenym co jsem si naivně myslela, že bude i na zítra nezbyla taky. Drzost kamaradů byla když se zeptali co vařím zítra, na oběd mě nikdo nepozval ale prý koupíme to suroviny.

hodnocení

0x

Dobrý program byl včera po desáté večer. Dávali na JOJ hezký film a i jinde, že jsem nevěděla, kde to mám nechat. To byla ale náhoda. Jinak opakují přes den stále to samé dokola. Na Fantomase se ale dá furt koukat. Neomrzí. A ještě dávali převčírem Zelňačku. Funése daboval Lábus. :-D

doplněno 31.12.19 14:59:

Loupež po italsku byla na Primě včera a na JOJ Family Italské dědictví. Dobré filmy pro dospělé to byly. Přes den je skoro vše pro děti a opáčko.

doplněno 31.12.19 21:56: Nechápu, proč dneska dávají na Prima Zoomu Zamilovaná do Hitlera. To má být jako vtip na Silvestra?
A večer budou Cimrmani. Když bude čas, podívám se, ale nevím.

klera*
hodnocení

0x
Já budu večer pryč z baráku a zrovna jsem si před chvilkou říkala, že je škoda, že se zbytkem rodiny neuvidím 168 hodin. Je to vždycky docela sranda. Ale chápu, že ti, co budou doma a nemají kolem sebe tolik lidí a zrovna nejsou na lacinou zábavu na Nově a Primě, by ocenili něco novýho a vtipnýho. *nevi*
Přijde mi, že tyhle typy pořadů teď ČT spíš nechává na svojí konkurenci. I když chápu, že tam není moc o co stát. Za socíku se na ten jeden kanál koukali všichni, tak v produkci měli jasný zadání.

junkers*
hodnocení

0x

To je hrozný úpadek. 9 z 10 lidí kouká na blbosti v telce. Opravdu jsem jediný, kdo si dneska čte Bibli?

No, 9 z 10 to nebude.
Ale u bedny asi bude většina lidí. A u bible naopak bude drtivá menšina lidí.
Osobně se večer podívám na hokej s Kanadou.
Cimrmany asi neuvidím, ale kvůli tomu se svět nezboří. Nemusím mít bednu.
klera*
Na Cimrmany se navíc můžete podívat na youtube. :)
A úplně navíc je mám doma kompletně nahraný.
Krásná úleva po těžkým dni. Úplný pohlazení po duši.
klera*
To jo...já si je pouštím jen tak do pozadí když něco dělám...a směju se pokaždý, i když jsem to viděla asi tisíckrát. :)

Vám se líbí a mně třeba ne.

Samozřejmě, nikdy se nedá zavděčit lidem všem.
Taky mám dost pořadů, na který bych se nedíval, ani kdyby mě platili.

To je dobře, že se každýmu líbí něco jiného. Byla by nuda, kdyby se všem líbilo to samé. :)

Představ si, že by se nám všem líbil zelenej Trabant. To by ten svět byl takovej jednotvárnej a navíc smradlavej.

anka
hodnocení

0x

Mně se líbily Menšíkovy silvestry.

Ano,,jak byli ,vtípky zpěváci to byly Silvestry.Dnes nás odbudou pohádkami a je klid. Děs.

mm*
hodnocení

0x
Na Čt1 je to bída, kdo se chce dívat na zábavné starší Silvestry tak je možnost sledovat Nova Gold celý večer a od 22h. na Barrandově přitom se dá bavit i s návštěvama, popíjet a baštit :) *zdravi*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, napsáno bylo dost, tak jen jedna "technická" poznámka - ten starý a vyčpělý Uhlíř se jmenuje Karel Šíp (pan Uhlíř je hudební skladatel a v TV se zase tak často nevyskytuje). Takže, nadáváte nesprávné osobě. Zdravím!

doplněno 01.01.20 01:24:

dvd99 - jasně, ale tazatel si stěžuje na včerejší večerní silvestrovský program na ČT, kde (pokud jsem to nepřehlédl) Šaráda nebyla. Byl tam pořad, který uvádí pan Šíp (a ještě to byla premiéra, tak pořad nový). Řekl bych, že si tazatel ve své zlosti prostě jména popletl.

To bylo duo Šíp a Uhlíř = Šaráda atd.

vilik*
hodnocení

0x
7 minut do půlnoci, takže je chvíli čas na bilanci.
Každý, kdo tu nadává na tv program prostřednictvím internetu, má jistě možnost využít program na míru, podle svého uvážení a vkusu. Proč si tedy nestáhnete pomocí toho samého internetu nějaký nový nebo oblíbený film a nekoukáte na něj?
Šťastný Nový i nový rok.

A to stahování je a bude legální?

vilik*
Chcete poradit nebo víte?

Samosebou, že je to ilegální (jen to není stíhané). A legálně v podstatě domů nepořídíte skoro nic. A když ano, pak to stejně musíte z nosiče vybagrovat a udělat z toho film.

Stahování pro vlastní osobní potřebu je samozřejmě legální.

A ty servery, poskytující to stahování to dělají také v rámci "vlastní úpotřeby"?

vilik*
Ra, teď jsem, nevím v jaké souvislosti, mimoděk naťukal do vyhledávače slůvko "kverulant". Víte, že mi to vysvětlení významu někoho připomíná? Jen si uvědomit koho...

hodnocení

0x

A vy ještě máte televizi? *alene*

Když jsem se nedávno u známých díval na přehled programů *smich* fakt síla. Jako bych se vrátil zpět po více než 10 letech, kdy jsem naposledy vlastnil televizi. Takže pořád koukám, o nic jsem nepřišel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]