Nejste přihlášen/a.
Zdravím,co říkáte na výběr programů v ČT,za sociku,na každý Silvestr připraven nějaký zábavný pořad a dnes? 168 hodin a starýho vyčpělýho Uhlíře 15 ruků starýho,kam ty prachy jdou?,co jim musíme nacpat do gágoru každý měsíc,že se nestydí,to panečku musí být benefity na vánoce...
Prdlajs za socíků, výborné silvestrovské pořady byly ještě na přelomu tisíciletí, pak jak když utne.
Musíme si vystačit s Netflixem a Youtubem.
Na program v TV NIKDY nenadávám, protože se na mnoho přímých pořadů nedívám. Mám možnost sestavit si vlastní pořady podle volby. Teď budu asi psát hodně nekvalifikovaně, nerozumím tomu. Ale máme kabel od počítače k naší "hloupé" televizi. V počítači si navolím pořad, který chci vidět, některé máme i nahrané na DVD, jiné si najdu přes youtube či google. A přes ten kabel si to následně pustím do televize.
Je libo Vlastu Buriana, Vladimíra Menšíka, nebo Káju Gotta? Či snad raději nějakou pohádku? Všechno jde. A když ne hned, nechá se stáhnout.
Takže jsme se i letos dívali podle vlastního výběru a opravdu ani nevím, co v televizi dávali. Je mi to jedno. Jaga.
Pokud nebudu muset kavárně platit každý měsíc výpalné, ať si ČT vysílá třeba 24 hodin denně Sörösův/.... Klidně na všech svých kanálech.
Stihla jsem upéct štrůdl, žebra na medu, koleno na černém pivě, nadělala pomazánky tuňákovou, lososovou, sýrovou s česnekem a druhou s bylinkama. Kyne mi chleba a za chvíli ho dám péct aby byl na 16h akorát k jídlu. Jediné co stíhám je odbíhat k PC, tv jsem nezapla a ani dnes nezapnu. Přátelé tu budou do 22 pak mají další akci a já můžu jít v klidu spát hned jak zapnu myčku.
Dobrý program byl včera po desáté večer. Dávali na JOJ hezký film a i jinde, že jsem nevěděla, kde to mám nechat. To byla ale náhoda. Jinak opakují přes den stále to samé dokola. Na Fantomase se ale dá furt koukat. Neomrzí. A ještě dávali převčírem Zelňačku. Funése daboval Lábus.
Loupež po italsku byla na Primě včera a na JOJ Family Italské dědictví. Dobré filmy pro dospělé to byly. Přes den je skoro vše pro děti a opáčko.
To je hrozný úpadek. 9 z 10 lidí kouká na blbosti v telce. Opravdu jsem jediný, kdo si dneska čte Bibli?
Dobrý den, napsáno bylo dost, tak jen jedna "technická" poznámka - ten starý a vyčpělý Uhlíř se jmenuje Karel Šíp (pan Uhlíř je hudební skladatel a v TV se zase tak často nevyskytuje). Takže, nadáváte nesprávné osobě. Zdravím!
dvd99 - jasně, ale tazatel si stěžuje na včerejší večerní silvestrovský program na ČT, kde (pokud jsem to nepřehlédl) Šaráda nebyla. Byl tam pořad, který uvádí pan Šíp (a ještě to byla premiéra, tak pořad nový). Řekl bych, že si tazatel ve své zlosti prostě jména popletl.
Samosebou, že je to ilegální (jen to není stíhané). A legálně v podstatě domů nepořídíte skoro nic. A když ano, pak to stejně musíte z nosiče vybagrovat a udělat z toho film.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.