Nejste přihlášen/a.
Je možné,že stářím ubývá vrásek? Děkuji za odpovědi
Udo, stářím vrásek rozhodně neubývá . To by byl fenomen, o kterém by se určitě už vědělo. Pokud máte pocit, že Vám ubylo vrásek, tak to může být způsobeno tím, co zde popisují jiní. Buď jste přibrala, nebo obličej otéká vlivem nějakých léků a vypadá to, jakoby se pleť vyhladila. Ale to určitě dobré není. Nebo používáte kosmetiku která Vám vyhovuje a proces tvoření vrásek se podstatně zpomalil a pleť se výrazně vylepšila. To znám z vlastní zkušenosti. Ale samo o sobě, jenom tím, že přibývá věk, to teda rozhodně není. To je proti přírodě.
Kromě přibrání se tvář vyhladí i dobrým spánkem, pitným režimem i změnou stravy s dostatkem Zn. Někdo dá na drahé krémy a pleťové masky. Mne ta kyselina hyaluronová akorát štípe.
Lisko a co to máte za značku? A v jaké podobě? Krém, nebo gel? Nás je 6 "holek" co se patláme tou kyselinou hyaluronovou gelovou už přes půl roku a jsme všechny spokojené. A dokonce nám to prospívá. Ale já všechnu kosmetiku kupuji pro mne i pro ně na AliExpressu. Dnes jsem měla návštěvu kamarádky a jejího manžela, kteří mne od jara neviděli a tak jsem si dala záležet a dočkala jsem se nefalšovaného uznání, že opravdu dobře vypadám. Hned jsem musela ukazovat všechny své zásoby a manžel kamarádky si to fotil a budou objednávat také, když viděli na mně, jak to funguje. Je mi divné, že Vás to štípe, takový pocit teda vůbec nemám. Možná máte nějakou špatnou značku, která Vám nevyhovuje. Docela by mne zajímalo co to máte.
Já zas nejsem takový "kosmetik". Říkají, že na svůj věk prý nemám vrásky. Já o nich ale vím. Kolem rtů a na krku. Dostala jsem loni v dárkovém balíčku Hydroexpert Cien- hydratační krémový gel s kyselinou hyaluronovou na suchou pleť a ten po nanesení přímo hřál i trochu stahoval, tak jsem v něm nepokračovala. Na jaře na trzích tu byl stánek s přírodní kosmetikou a koupila jsem si Bione Ultramastný hloubkově vyživující pleťový krém Cannabis. Ten mi dělá dobře, zejména v chladném počasí.
Aha, tak on Vám ten produkt zřejmě nevyhovoval. I to se stane. Někdo má citlivou pleť a všechno nesnese. Ale jinak souhlasím s tím, že jsou prostě lidé, kteří to mají dáno geneticky. Já sama jsem s tím začala až v sedmdesáti. A kdybych náhodou nekápla na všechny ty produkty na AliExpressu, tak bych rozhodně nekupovala ty předražené krémy tady. Já to mám jako hobby, baví mne tam zkoumat co všechno prodávají a protože to je celkem cenově dostupné a navíc je to i moc hezké na pohled, ty jejich skleničky a barvičky, tak pořád nacházím něco nového a objednávám pro mne a pro kamarádky a všechny jsme fakt nadšené a patláme se. A největší radost máme, když tam objevím něco, co pak najdu v prodeji i u nás, ale my za to dáme maxi 2 stovky a tady to je třeba za15 stovek. Takže to je pak taková euforie, že snad mládneme už z té radosti...
Škoda, kdyby to tady nebylo tak děsně veřejné, tak bych poslala foto. Zrovna včera mne kamarádka fotila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.