Nejste přihlášen/a.
Seznámení je možné všude, mile se na ni usmějte a řekněte :"Ahoj, jak se máš? "/máte?/. "Nešla byste na kávu?"
Nejdříve musíte nějakou potkat, která se vám bude líbit. To je někdy ale problém. Vidíte všude mnoho žen, ale žádná, která by byla vaším typem. Někdo jí potká hned a někdo má smůlu. To bude asi váš případ. Prostě musíte hledat, hledat. A nemusíte jí potkat jenom někde ve společnosti, třeba na ní narazíte někde v supermarketu nebo na úřadě. Potom už stačí jenom jí oslovit tak, abyste jí zaujal.
Asi nejlepší jsou Akce nebo víkendy pro nezadané. Něco to stojí, jako každý zájezd nebo dovolená. Co jsem slyšela, tak to má smysl. Program, výlet, zábava, legrace, pohoda, noví přátelé záměrně přiměřeného věku. A vedou to sympatičtí lidé se zkušenostma. Všichni jsou tam na tom stejně, nemají jinou příležitost. Často se pak dál scházejí sami, zůstávají v kontaktu.
Podle své zájmové činnosti. Chce to vytáhnout paty z baráku a být trocho aktivní. Jsou různé kurzy, kluby, oddíly, sbory, soubory a kroužky. Jeden tu psal, že se přihlásil na angličtinu. Že tam byly většinou dívky. Ty mu dávaly opisovat. Po skončení hodiny se většinou šlo někam na kafe... V tanečních pro dospělé často potřebují chlapy. Jsou party, co chodí tradičně na večerní volejbaly, fitko, že by vás někdo přibral... Jinak ve vlaku, na svatbách známých, akcích jako turistické výšlapy, kosení luk, hospodské kvízy, sportovní soutěže. Když nezávodíš, můžeš nabídnout pomoc pořadatelům. To si musíš sám projít, co se ve vašem okolí děje, koná, pořádá.
Jak jsem viděl v příspěvku lisky5 slovo Akce, tak mě napadla Swingersakce. Tam jsou všichni hodně svlečení a dá se případná milá prakticky i vyzkoušet. Jak na tom je s vědomostmi. To se hodí znát ještě před případnou svatbou. Jak říkal ,,lékař Hrušínský,, : ,,Ať víš, do čeho jdeš,, .Ve filmu ,,Vesničko má středisková,, .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.