Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co to je?

Od: klara2 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den tohle sem synovy našla prej ho to svědi nevíte jak to vyléčit?
Nevíte co to je?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co nejdříve s ním zajít na kožní.

Kromě problémů, které se budou řešit, bude výhodou to, že si s lékařem nebudete muset psát, ale budete mluvit. Snad to tedy pochopí, pochopit totiž Vaše psaní není právě snadné. Jaga.

Ano, přesně tak, muj babička cvičit v sokolovna.

Já nejdřív myslela, že je to nějaký kámen. Taková divná fotka to je.

liska5
hodnocení

3x

Chtěla jsem napsat neleštěný růženín a on to kožní útvar na noze!:-D

To byste měla vyfotit i s tou nohou. Není jasné, jestli to je tukový valoun velikosti ořechu nebo mrňavý střed kuřího oka. Jak hluboko pod kůží a kde? A synovi je čtyřicet nebo sedm let? *alene*

Tenhle obrázek kdybyste poslala lékaři, tak z toho bude taky jelen*zmateny*.

nov
hodnocení

2x

Proč jste foto tak nesmyslně "ořezala"?

doplněno 01.01.20 08:59:

Takto to vypadá na Morgellons.

Možná proto, aby někdo jeho prst nepoznal. :)

klara2
hodnocení

Našla se mu to na noze u palcech mato na obě strany na leve i na prave noze

hodnocení

0x

Takejsemmyslela, žejetorůžením :-D Atotmavé, žebytobyloněcozažrané? Radímumýt a na kožní.

hodnocení

0x

Samozřejmě, že vím. S pomocí lékaře, nejlépe odborníka na kožním.

Upozorňuji, že každé "samoléčení" podobných kožních stavů s sebou přináší velké riziko zhoršení stavu, popř. i rozšíření postupně na další části těla. Takže urychleně navštivte kožního lékaře.

lipanek
hodnocení

0x

Navštivte určitě lékaře.

--------------------------------

Strašně to zkresluje.

Nejsme lékaři, je tu laická poradna, proto neberte můj názor, že to je to, co píšu. Jenom můj nástřel, co by to mohlo také být, kromě jiného.

Nejdříve jsem si myslela, že by to mohl být obyčejný puchýř, strhaný a znečištěný. Ale také by to mohla být varianta horší, která se projevuje také puchýřem a nazývá se impetigo.

Nachází se na obličeji, trupu, končetinách, léčí ATB.

Doufám, že jste již po kontrole a že jste došli už k lékaři. Dejte třeba ze zajímavosti vědět co to je.

dolga*
hodnocení

0x

Je to pitaya. Stačilo obrázek dát na google. Odkud ho zkopírovali sem.

http://vool.cz/GxdgL

Podle ubohého slovosledu a šokujících, silných gramatických chyb nevzdělaných hlupáků, co mají právě prázdniny a nudí se, nebylo těžké si domyslet, jak se váleli smíchy u telefonů, jak nás "oblbli"...

Moje děti měly také rády legraci, ale pravda byla jedna, že hodně četly a tím pádem se hned nepoznalo, že jde o legraci dětí. Tady to poznat je snadné, primitiv nedokáže psát gramaticky správně, protože má místo mozku z lejna kostku, jako právě v tomto případě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]