Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: zdeon odpovědí: 16 změna:
Dostal jsem reklamní dárek, a nevím co to je? Je to kožené a vypadá to ze všech stran stejně, děkuji Přeji hezké svátky.
Co to je?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nejdou ty cvočky rozdělat?

Mě to připadá jako kličenka, něco na tento způsob.

appurt.com/...

doplněno 25.12.19 19:18:

a ze železa

fr.aliexpress.com/...

No to by možné bylo, kdyby to bylo rozepínací, tak by se z jedné strany vyndala ta kožená kolečka a místo nich se na hřídelku navlékly klíče. Ale že by to bylo "echt" praktické, tak to mi tak nepřipadá. :)

lipanek
hodnocení

4x

Souhlas s ,,juraja,, 25.12.2019 v 19.09. Klíčenka, prostě jiný typ.

Kožené podložky jsou tam prozatímně. Místo nich bych tam také viděla ty klíče.

Jako reklamní dárek se takové věci dávají, menší a praktické i když ta cena právě v odkazu... no comment ...

zoti.cz/...

Jo, to bude ono. Jen mám pochybnosti o praktičnosti takové klíčenky. Určitě bych to na klíče nepoužil, ani kdyby to byl dárek.

rv*
hodnocení

1x

Pravděpodobně se jedná o osobní zbraň - tzv. boxer v úpravě, která vyhovuje evropské směrnici o přiměřenosti obrany.:)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neznám velikost předmětu a nevidím spodní stranu, ale je-li také kožená (a hladká), tak bych to tipoval na "leštítko" na kožené boty - po nakrémování se tím vyleští do vysokého lesku. Zdravím!

doplněno 25.12.19 20:22:

Po přidání dalších obrázků beru leštítko zpět. Ovšem, je to hezká věc, tak bych to použil na stole (v poloze na hranách) jako stojánek na něco - mobil, ubrousky, dýmku apod.

hodnocení

0x

Dá se to otevřít?

doplněno 25.12.19 18:47:

Je to moc krásně a pečlivě zpracováno. Profi práce. K něčemu to určitě bude.

72mona3*
hodnocení

0x

Ze všech stran to určitě stejně nevypadá*zmateny*

zdeon
hodnocení

0x

Zapomnel jsem přidat vice fotek, zde jsou

Co to je? #2
Co to je? #3

hodnocení

0x

No třeba by se to dalo odhadnout podle toho, kdo Vám to daroval. O jaký obchod se jedná a co prodává. Většinou s tím reklamní dárky nějakým způsobem souvisí. Po přidání dalších obrázků to leštítko nebude, protože tam jsou na obou stranách ty kovové "cvoky", tím by se obuv poničila.

hodnocení

0x
Na ubrousky by to mohlo být. Ale taky na hraní proti stresu.

hodnocení

0x

Položila jsem si na přeložený papír přibližně stejně velkou krabičku s léky. Nejdelší strana předmětu tedy měří kolem 11 cm. Do kapsy to tedy nebude. Na jídelní stůl se kůže vůbec nehodí. Na pracovním stole už by se vyjímala lépe. Zaujalo mě dokonalé provedení plochých částí předmětu a nepěkný vzhled koleček uvnitř. Ta kolečka jsou možná z korku. Protože na sobě neleží zcela rovně a celkově trochu kazí dojem "luxusního" předmětu, napadá mě, že tam mají být jen dočasně.

Nevím, co to je, snad jsem jen svými postřehy trochu posunula bádání jiných. Tazateli bych doporučila, aby se nestyděl zeptat firmy, od které předmět dostal, co to vlastně je. Jak sám vidí, je tápání všeobecné.

72mona3*

Ano, uvažovala jsem stejně. Ovšem ty nýty (kolečka uvnitř) jsou nejspíš omotány také kůží, předpokládám. Korek by se vydrolil.

A pokud je to předmět reklamní, jistě je na něm vyraženo logo. I to by pomohlo při bádání. Jsem fakt zvědavá. M.

Mono, logo nebo alespoň nějaká písmenka :) jsou na horní straně vidět. Ale drobné i větší předměty s vlastním logem rozdávají i nevýrobní firmy a tyto předměy pak nemají se zaměřením dárce žádnou souvislost. V minulosti jsem se setkala s nejrůznějšími divnými dárkovými předměty. Otvíráky na lahve, šitíčka, deštníky, ručníky... Jednou manžel dostal malou kovovou placatku do náprsní kapsy. Prázdnou :).

72mona3*

No, ale šance tu je;) a i malá stopa může pomoci. Tazatel nám informace podává tak nějak sporadicky, velikost zjišťujeme odhadem...

berger*
hodnocení

0x

Já bych do toho nacpal smotané vodítko a dal to psovi do tlamy.ať si ho nosí sám. Na to to asi nebude. Dámy,co kdyby se do toho zastrčily konce šátku anebo šály? Mohlo by to fungovat jako spona?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]