Chtěla bych poradit ,na koho se obratit, tusim ze mi byvaly manžel nevědomky při společném bydleni podaval omamne laty nebo nevim co by to mohlo byt.Na jakou poradnu se obrátit abych se dozvedela co to mohlo byt,jen chci aby se to neopakovalo jsem cizinka
Třeba tabletky na spaní. Kousíček do kafe nebo do jídla. Jenže, když je to minulost, tak nic nevyšetříte. Proč by se to mělo opakovat? To žijete v opiovém doupěti? Tak si vařte sama, hlídejte přípravu toho, co dáte do pusy a nepijte neznámé lihoviny.
Prášky na spaní mohly být taky z ničeho nic začal sám od sebe připravovat kafe a nedopijel to po mně jak to měl ve zvyku hodila za ním milenka,čupka večer k baraku slychavala jsem kroky a u baráku se zastavovali ale to není všecko . Muselo být ještě něco horšího, hodila jsem na velkou potřebu a bylo to řítši normálně hodim a mám tvrdé.Nemohla jsem se soustředit ,dokonce mi řekl že cizinci od ještě doby nemůžou řídit auto jsou nové předpisy půl roku jsem neřidila auto byla to lež já mu tak důvěřovala a poslouhala ho byla jsem najivni zamilovaná do zmetka. Při hádce se zmínil že už zdecham ani o tom nevim anebo že kdyby ho zavřeli stejně se mnou nebude..Nechci tady se rozepisovat jsou lidi kteří si z toho dělají legraci ,nepřála bych někomu prožít to čím jsem prošla do dnes mám psichicke následky
Když jste byla vy slušný člověk, proč a jak to, že vám imponoval takový hajzlik. Neříkejte, že jste ho vnímala, že je svatý a proto jste ho milovala. Určitě jako slušňák, poctivý člověk nevypadal. Takovým lidem to kouká z očí a málokdo se s nimi zaplete. A jestli jste měla podezření, že vám něco podával, to už nikomu nedokážete. Tehdy, kdy jste měla podezření, jste měla jít k lékaři a nechat si odebrat krev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.