Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: daniel2 odpovědí: 3 změna:
Ahoj chci se zeptal mám lékařskou zprávu nález a úřad práce podle doktorky mám pouze vykonávat práce na doplňování zboží prodavač doplňování zboží uklízeč jiné práce nemohu vykonávat mám těžkou koliozu a prodavač doplňování zboží budou nabírat až únoru a uklízeč budou prý nabírat březnu a to se mi nechce čekat 3 měsíce bez práce ani nevím zda je KFC vezme když mě před měsícem odmítli a vzali někoho jiného jé možné něco s tím udělat aby mě vzali akutně scháním práci Ale KFC nabízí na plný úvazek děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

1x

Doplňování zboží s těžkou skoliozou není nejlepší nápad, hledejte spíš něco méně fyzicky namáhavého. Zajděte na Úřad práce a požádejte o vyhledání nějaké práce (aspoň na ty tři měsíce), donutit zaměstnavatele, aby vás vzal dřív, než potřebuje je nesmysl.

hodnocení

0x

Nemáte, děvče, žádnou koliozu, ale skoliozu, tedy vychýlení páteře. A tu mívá zhruba 60 % populace.

Neměla byste zvedat a tahat nic těžkého, takže doplňovat krabice výrobků do regálů a vlastně ani úklid Vám příliš nepomohou. Chce to hledat si práci, která není příliš tělesně namáhavá. Co takhle hlídací agentura? Vrátná, strážná? To byste jistě zvládla. Jaga.

hodnocení

0x

Souhlasím s oběma předchozími rádkyněmi.

Jen bych rád doplnil, že nemám rád prznitele češtiny, mezi něž jste se přímo ukázkovým způsobem zařadil/a. Já osobně bych vás s tímto projevem asi nevzal ani jako uklízečku.

Pokud máte zájem o podrobnosti k mému příspěvku, rád je dodám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]