Dobrý den, líbí se mi můj vedoucí směny. Když dělal se mnou pohovor byl přátelský. Jakmile jsem nastoupila nezdraví mě,dělá nedostupného,jako bych tam nebyla.
Dobrý den, asi takto: Mladík mrkne na dívku, usměje se a říká: "Dáte si něco dobrého k pití?" Dívka na to: "Nezájem! Dej si odchod a neotravuj! Jak si můžeš zrovna ty vůbec myslet že bych si něco dala?!" - Mladík na to: "Nejspíš proto že jsme v restauraci a já jsem číšník."
Mohou to být dva důvody, proč se tak chová, bud se mu nelíbíte, nejste mu sympatická, nebo se mu líbíte hodně a neví, jak se má chovat. Jestli je zadaný, najděte si jiný objekt.
dolga*
Já bych se přikláněla k možnosti, že on tam chodí do práce, nikoliv do seznamky. A chování podřízených žen, které mají opačný dojem, než on, je mu nepříjemné. Tazatelka se také mohla změnit, z uchazečky o práci se změnila na ženu, která chce mermocí přitáhnout sexuální pozornost nadřízeného svojí mega pozorností, což mu může být hodně nepříjemné a ostatním též. Pokud o práci stojím, líbí se mi tam a je dobře placená, přepla bych na opravdovou seznamku, než o všechno přijdu.
Dobrý den, ano, byl jen (profesionálně) přátelský nebo změnil vkus či nechce žádný vztah na pracovišti (tak to respektujte). Zdravím!
terezieeeee*
Jenže on na mě mrknul a usmival k tomu
dolga*
Proboha, at jí napíše nějaký chlap, že když mrkne na ženskou, neznamená to, že ji chce do postele..Nějak nedospělí lidé mají víc sebevědomí než ti, kteří myslí, tedy hlavou., že..
Zaměřte svůj zájem na někoho mimo práci. To nevíte, že co je v domě není pro mě? On se chová tak jako vedoucí a nic za tím nehledejte. U pohovoru bývá přátelský skoro každý personalista.
Napadly mne tři věci: Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají... Šéf si hlídá odstup ... A pak, že cítí Vaši náklonnost a to mu stačí na pozvednutí ega a o víc nemá zájem.
To se Vám ještě stane za život tolikrát... Někteří "flirtují" z vypočítavosti. Třeba proto, aby dostali ženskou do postele, jiní, aby okradli, např. u pokladny. I to se mi stalo. "Oblbne" pokladní a pak jí chybí třeba tisícovka. doplněno 15.12.19 13:22: Jsou to "herci" .
Měla by to poznat, ale splést se může. Proto se tady občas někdo zeptá, když si není jist. Někteří to s druhým pohlavím umí, např. zlatokopky nebo manipulátoři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.