Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych tímto poblahopřát Borisi Johnsonovi k vítězství v britských parlamentních volbách. Nepochybuji o tom, že Boris od rána kontroluje Poradte.cz a čeká na první gratulaci. ČT s TV Seznam nás do poslední chvíle krmily celou, jedinou a nic než pravdou, kterak občané Spojeného království litují svého fatálního rozhodnutí při hlasování o brexitu a dychtí svou "chybu"napravit. No jistě!
Oni chtěli brexit hlavně kvůli svým tradicím, nechtěli sjednocenou Evropu v tom smyslu, že by si nemohli vládnout sami, jak byli zvyklí. Mají své tradice a svou královnu. EU trpí bolševickým velikášstvím, že všichni musí poslouchat její příkazy, doporučení, rady, zkrátka nastal tak silný bolševický totalismus, že angličané toho měli už dost.
Navíc mají na to, vystoupit. My bychom na to neměli, je to finančně příliš drahé. EU může mít náhradu za Anglii, vždyt Erdoganovi slíbila EU přístupové pohovory, pak ho vzali jen do NATO a konec. Erdogan se začal mstít přihlouplé EU, která se domnívá, že si s ním může hrát, jemu, potomku Osmanů..to je opravdu směšné.
Zrovna jako nemyslela Merkel spolu s EU, když na Balkán cpali pořád muslimy, ačkoliv Balkán byl pod nadvládou muslimů 500 ! let. Asi jako kdyby nám cpali fašisty a to jsme pod nimi byli jen 6 let. Takže holt, když Anglie viděla, že se to nelepší, ale horší, chce si vládnout opět sama - divíte se? Já tedy vážně ne. Vivat Borisi !
Je vidět, že se angličané nedají oblafnout, chtěli v referendu brexit? Chtěli, věděli dobře proč...
To jsem netušila co sem chodí za lidi, jinak nevím, proč mu tu gratulujete. Osobě mu negratuluji, doufala jsem v jiný výsledek.
Opravdu nechápu, proč to rozhořčení? Vždyt, co člověk, to jiný názor a každý má právo mít svůj vlastní názor. Tak proč kritizujete lidi, kteří si dovolili nesouhlasit s Vaším názorem. Co sem chodí za lidi...co tím chcete říci? Že sem mají chodit lidi jen s jedním názorem - společným? To mi docela něco připomíná...
To jsme se nepochopili, měla jsem na mysli slovy co sem chodí za lidi B. JOHNSONA, jinak nechápu gratulaci jemu, kterou si pravděpodobně nikdy nepřečte.
S tím, že každý máme jiný názor na politiku doma a ve světě já problém nemám.
vilikdnes 02:53 - Já zase upřímně nevím, jestli náhodou netrpíte schizofrenií. Jednou píšete jako dolga, jindy zas coby Alžběta...Připadáte si důvěryhodná?
--------------------------------
Dovolila bych si Vám připomenout pravidla poradny. Nemám právo na víc než na 4 odpovědi. Když je vyčerpám, musím pokračovat jako alžběta. Proč jako alžběta? Je to moje jméno a když napíšu dolga, systém poradny mi oznámí, že jméno je registrováno a nejede přes to vlak. Poradíte mi něco jiného? Schizofrenii tedy nemám. Upozornila jsem na to už několikrát, že pokračuji jako alžběta. Budte víc všímavý. Jiná jména nepoužívám, protože opravdu nejsem schizofrenička..naštěstí.
Beru to logicky tak, že když budeš ve spolku s blbem, budeš v tom spolku dál?
EU jim ničí jejich tradiční hodnoty, už ted z nich udělala poloviční Afriku a oni nejsou Řecko, které je zadlužené tak, že nemá jiné východisko, protože odchod si dovolit nemůže..
Já osobně viním EU, angličanům fandím a pokud se EU nepoučí a nevymění své rádoby politiky, tak začnou odcházet i jiní, pokud odejde z výsluní Merkel, může se hnout i Německo či Francie.
Vždyt otázka důchodů ve Francii možná vykristalizuje v totéž, v referendum o odchodu z EU. I jim se zhoršila v důsledku ohromného nelegálního přílivu nezvaných lidí, které musí živit ze svých daní a tím se musí posunout i odchod do důchodů. Moc bych za to nedala, že mám pravdu.
Lidé se začínají probouzet ze snu o společné Evropě, která ve skutečnosti začíná být společnou Afrikou, která začala stahovat na dno i silné státy. Tak to prostě je. Oni nebyli zvyklí na bolševické manýry, na diktaturu, naposledy ji zažili, když museli poslouchat povinně Hitlera..takže jsou v šoku.
Postupně odejdou všechny bohaté státy, hlavně že do Evropy natahaly netáhla, aniž by jim zajistily práci a bydlení, takže tábory tu budou snad 50 let..Bydlení nemají ani rodilí evropané..A proč by to měli lidé živit? Není k tomu vůbec žádný důvod..Takže odchod Anglie z EU zavinila sama Unie, ty mozky, které tam má k dispozici, nejsou kvalitní. Takže pak postupně zbydou ponejvíce východní a chudé státy a znovu se ocitneme v RVHP..
Nejen Donald se těší na spolupráci se svobodnou Anglií, ale EU se těší také na spolupráci, takže ted už posiluje libra, možná bude padat trochu euro, to ještě nevíme, ale fandím jim. Vždycky fandím těm, kdo si uhájí svoji svobodu.
Angličané vyběhli s EU, tak možná EU přehodnotí svoji diktaturu...
Pes Dilyn pana Borise, (rasa Jack Rusel teriér, stáří asi 15 týdnů) se mi líbí také, takže se k pozdravu připojuji. Závidím jim tam všem geografickou ostrovní polohu, neb si můžou blbnout jak chtějí, opouštět co chtějí, jak dlouho chtějí nikdo je (většinou) nepřijde okupovat. Důvěřují si své královně - a když ne, tak ne, a je ticho. Přes nás, tj. ČR, ve středu Evropy se neustále valí dějiny mílovými kroky, sotva jedny vyžírky vymanifestujeme, valí se další: Momentálně rozbíjejí dálnice kamiony naplněné nesmysly a dále mi potažmo vadí Hypermarkety, Supermarkety - a vůbec Markety. A co je horší, většinou nemáme královnu, natož vládu, které by se dalo důvěřovat.
Puppy Dilyn může chodit s páníčkem do Downing Street n. 10. hindustantimes.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.