Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po 3 cigaretě mě bolí plíce

Od: cgpomoc odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, je mi 19 let a když vykouřim 3 cigarety a potom si dam 4 tak ji ani nedokourim protože se mě blbě dýchá a bolí mě na plicích... chci vidět proč to děla jen mě...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To vám plíce naznačují "Nekuř, dopadneš zle"!

hodnocení

3x

Co tě nutí kouřit, nech toho a máš klid.

hodnocení

2x

Nekuř vůbec. To je totiž normální.

liska5
hodnocení

1x

Každý máme jinde svůj nejslabší článek. U někoho jsou to plíce. Já se Ti divím, že ještě kouříš. Zahráváš si. Nade mnou bydlí chlap, který to taky nepochopil a denně nad ránem kašle a kašle a kašle. Hrozné zvuky, které vadí všem okolo. Je poměrně mladej, ale už nevyjde schody do 3. patra bez přestávek. Má to spočtený, ale musí znovu a znovu hulit na balkoně. Závislák. Nechtěj takhle dopadnout.

hodnocení

0x
Máš nákej plicní problém at ti obvodák napíše doporučení na vyšetření na plicním oddělení
cgpomoc
hodnocení

Ano,je pravda že minule 2 roky jdem pořad kašlal... zkrátka jsem měl hleny v pruduskach ... takže myslíte že to muže mít takový následek?

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Ne každý zvládne vykouřit 80 denně. Někdo dá 80 a nic, někdo dá 2 a už má problém. Každé tělo je jiné. Na to že je Vám 19 přišly problémy docela brzo. Buďte rád, je to patrně jednoduchá indikace těla značící že můžete přestat kouřit ještě než si vypěstujete letitou závislost.

segra*
hodnocení

0x

Tak proč kouříte i ty 3 cigarety.Nechápu.

dolga*
hodnocení

0x

Tak jestli kouříte elektronické, tak ty potíže nemáte jen Vy...

ss
hodnocení

0x

mladí troubové a hloupé holky,co kouří,skončí většinou jednou s rakem v nemocnici.Znal jsem ženskou,co z kouření dostala raka plic a udusila se.Čeká Tě skvělá budoucnost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]