Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uklidňující motivy

Od: budha odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, co by jste použily do harmonizační místnosti kde budou provozovány masáže. Mám budhu se svíčkou nějaké andělíčci. Co člověka ještě uklidnujě . Mám fontánku a svíčky. Co by jste tam chtěli vi? jak by jste si představovali takovou místnost? Popř : jaký obrázek na zeď. Děkuji za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prestik*
hodnocení

1x

Hlavně tam nedávat žádná sdělení psaná vámi. *stop*

buddha
Tak čím místnost doplnit?

hodnocení

0x

Relaxační hudbu. Pak bych případně promítal nějaké krásné obrázky, na netu je jich k nalezení spousta.

budha
Jasně na internetu je toho mnoho..ale myslela jsem něco konkrétního..☺

lipanek
hodnocení

0x

Mělo by to být stylové, v jednom směru. Tedy ne Buddha a vedle andělíčci, to k sobě nějak neladí. Nebo tedy mě.

Teplo, příjemná vůně, tapety, závěsy, když už ten Budha, tak kameny, a hudba z té oblasti - Indie, Tibet, nástěnný kalendář na rok 2020 opět s tímto motivem. Budha, Šiva, anebo ornamentální motivy.

Sušené květiny - svazky pověšené levandule.

V misce voňavá voda s citróny, hřebíčkem, nebo smotkem skořice, kapkou voňavého oleje.

---------------------------------

Zadejte si na googlu relaxační místnosti, masážní místnost a dejte si obrázky, třeba Vás něco inspiruje.

junkers*
hodnocení

0x

Nějakou pěknou ženskou. Ta uklidní i ženský ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]