Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co by jste použily do harmonizační místnosti kde budou provozovány masáže. Mám budhu se svíčkou nějaké andělíčci. Co člověka ještě uklidnujě . Mám fontánku a svíčky. Co by jste tam chtěli vi? jak by jste si představovali takovou místnost? Popř : jaký obrázek na zeď. Děkuji za tipy.
Mělo by to být stylové, v jednom směru. Tedy ne Buddha a vedle andělíčci, to k sobě nějak neladí. Nebo tedy mě.
Teplo, příjemná vůně, tapety, závěsy, když už ten Budha, tak kameny, a hudba z té oblasti - Indie, Tibet, nástěnný kalendář na rok 2020 opět s tímto motivem. Budha, Šiva, anebo ornamentální motivy.
Sušené květiny - svazky pověšené levandule.
V misce voňavá voda s citróny, hřebíčkem, nebo smotkem skořice, kapkou voňavého oleje.
---------------------------------
Zadejte si na googlu relaxační místnosti, masážní místnost a dejte si obrázky, třeba Vás něco inspiruje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.