Dobrý den ,možná moje otázka bude znít bláznivě pro někoho . S přítelkyni žijeme v domě ,je to novostavba ,stavěl jsem ji od začátku. Ještě než jsme se nastěhovali do nového domu ,jsme žili v panelákovem bytě ,takové to sídliště ,postavené za minulého režimu . Ten byt stále máme. Když jsme v něm ještě před par měsíci kdysi bydleli trpěl jsem spankovou paralyzou ,opakovaně cca jednou týdně s nastehovanim do nového domu zmizela. Svěřil jsem se s tím přítelkyni ,která se o to zajímala ,tvrdí mi ze v tom bytě je negativní energie a ze by chtěla pozvat někoho kdo se tím zabývá ,samozřejmě jsem odmítnul protože mi to přišlo zbytecne ,na takové věci nevěřím . Nicméně jsem se v bytě setkal s ještě jednou věci ,jak v něm nebydlime je tam vypnuta eletrika,shozeny všechny jističe . Jednoho dne jsem se tam potřeboval stavit pro věci které tam zůstali . Když jsem odemknul a vešel do vnitr v koupelně problikavala žárovka ,po chvilce to ale přestalo . To přeci není možné když je elektrika přes mesic v kuse vypnuta? Nebo pro to má někdo nějaké rozumné vysvětlení kdo se vyzná v elektrice? Setkali jste se někdo kdysi s něčím podobným? Jen doplním ze jsem se zajímal o historii toho bytu . Kdysi ho ihned po výstavbě koupil můj praděda v roce 1972 ,následně v něm bydlela má babička ,poté rodiče a teď nějakou dobu já . V současné době uvažují ze pozvu toho člověka jak navrhovala má přítelkyni ,ze by prý byt vyčistil . Už jsem z toho opravdu nešťastný
Z ceho presne jse UZ nestastny? Ze jste prestal trpet spankovou paralyzou? Nebo ze ste udajne videl probliknout zarovku? Zkousel jste zmerit napeti v objimce? To byste se divil, jak muze byt elektrika v panelacich zbastlena...
Byt vami bych byl nestastny pouze z vyhazovani penez za cistice negativni energie.
Jsou prosté duše, které věří na duchy, osud, kyvadélko a další. Jestli mezi ně patříte, tak investujte do čarodějů, kartářek, senzibilů. I oni potřebují platit účty a budou si vás jako klienta považovat.
pavelpavel*
Skutečně? Tak europodvodníci ano, ale kdyby ses setkal s mexickým čarodějem, tak si načůráš to ti garantuji a nevezme si od tebe ani halíř. Opatrně s hodnocením něčeho čemu nerozumíš.
Jestli máte dost peněz které nepotřebujete a můžete je vyhodit třeba z okna, tak si toho člověka, který Vám bude "čistit" negativní energie, klidně pozvěte. Vůbec nechápu, z čeho jste nešťastný. Abyste pak nebyl opravdu nešťastný, až Vás nějaký vychytralý vykuk bude brát dlouhodobě za naivní kořist a Vy budete platit a platit. A negativní energie nebudou ustupovat, ale naopak se budou zvyšovat. nebo navrhněte přítelkyni, ať se rovněž podílí na placení toho "mága", když to tak "pěkně" vymyslela. Navíc píšete, že už tam dávno nebydlíte, tak nechápu, proč tam chcete čistit nějaké negativní energie. A s tou žárovkou to není nic divného, to se stát může v panelovém domě, kde je vše propojené.
Jeden můj známý jednou potřeboval vyndat zbytek žárovky z objímky na chodbě. Vypnul příslušný jistič a konal. Jenže ta jediná objímka byla natažená z vedení v patře. To se asi nasmál, když to pak zjistil.
michalverner
To co popisujete tomu se říká posednutí démonem.Člověk se chytí kabelu a začne se zmítat jak smslu zbaven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.