No jo,no. V předchozí otázce to byly krásné,roztomilé obrázky,na darování,pro radost. Teď by to bylo za peníze,takže kýč,nehezké... Mně se nelíbily ani předtím,ani teď...
.Pakliže se nejedná o recesi a je to skutečně myšleno vážně tak bych docela uvažoval o špatném duševním zdraví člověka jenž je schopen za něco takového chtít od někoho zaplatit.
No já vidím medvídka, docela vydařeného na desetileté dítě a zástěru s trochu lechtivým motivem a to mi zase nesedí k tomu věku dítěte. A méďa drží něco v pacce a to nedokážu identifikovat. Jestli to je ukazovátko...? A proč je tam ta smuteční páska? Jestli to je recese, tak je to omluvitelné, ale určitě bych si to nekoupila. Škoda barev a plátna. Ale méďa je fakt dobrý. Ale opravdu to není prodejné.
A já si teď něčeho všimla. Vy si z nás určitě děláte "šoufky" a to Vám za ty barvičky a ta plátna stojí. A schválně Vám neřeknu, co mne to prozradilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.