Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám tento obrázek?

Od: obrazek odpovědí: 13 změna:

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, je to hezký obrázek (do dětského pokoje). Zdravím!

doplněno 09.12.19 23:05:

obrazek - máte víc dětí nebo obrázků . Jo, je to roztomilé.

doplněno 09.12.19 23:07:

obrazek - i ten další je hezký, ale ten první se mně líbí více.

obrazek
hodnocení

Děkuji. Byl myšlený pro děti..☺ mám jich víc ..a chci znát názor ..☺
obrazek
hodnocení

Obrázků..☺
Líbí se vám tento obrázek? #2
obrazek
hodnocení

Děkuji. Víte mám pár fanoušků..a ty obrázky jsem chtěla věnovat maminkám s dětma.
Bohužel žádná odezva tak jsem si myslela že se prostě jen nelíbí ☺
ben®

obrazek - každý má jiný vkus a možná to někomu přijde málo "americké" (žádný superman nebo jiná známá filmová či seriálová figurka). Zajímavější by byl názor děti (než jejich matek). No, nenechte se odradit.

obrazek
hodnocení

Máte pravdu..ale každej kdo něco tvoří chce mít nějakou odezvu.. ikdyž to bylo tvořené v půl roce na nemocenské..

hodnocení

2x

První ano, druhý ne.

etana*
hodnocení

2x

Ne, nelíbí. Je to strašlivé.

10.12.19 07:25
hodnocení

0x
Hezký je.

igra
hodnocení

0x

Ten první možná snad i když zbytečně moc přehvězdičkováno.Zkuste těch hvězdiček ubrat.Ten druhej je blá... Ale jinak dobrý-některý lidi jen nastavují ruce aby něco dostali.Aspoň je vidět snaha něco dělat.

72mona3*
hodnocení

0x
Z toho prvního by šly udělat hodiny. Ty planety jsou téměř přesně na celé, čtvrt, půl a třičtvrtě. M.

lidus*
hodnocení

0x

Ten první je moc hezký, i ten druhý se dá. Nikdo to nechce? To se nedivím, dnes si děti dávají na zeď jiné, v žádném případě, ne hezčí obrázky. Já bych to brala jako tašku a dárky.

hodnocení

0x

První obrázek dobrý do dětského pokoje, druhý nic moc, medvídek zaniká v barvě na pozadí, takže to je špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]