Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nejde o radu, jen je to taková debata. Dnes v biologii jsme si řekli, že každý člověk má bez všelijakých voňavek svůj pach. Partnera si občas bezvědomě vybíráme i podle pachu. Pokud nám někdo voní v jeho normální podobě (opět bez voňavek atd.), je pro nás přitažlivý a ideální partner (jakékoli pohlaví)
Co si o tom myslíte?
Dobrý den, jako muž jsem si nikdy nevybíral protějšek bezvědomě (vždy za plného vědomí) a pohlaví jsem rozeznával zcela jasně a vždy (zkrátka, musela to být žena). Jinak si myslím, že toto (vůně či zápach čistého těla) řeší snad jen ženy - muž, když mu jde o chtíč, tak to překoná. Zdravím!
No já na vzájemnou ne/přitažlivost přes vůni těla naprosto věřím...
Kdysi jsem v práci pracovala s jedním kolegou, který se koupal za pomoci mýdla s jelenem na praní. On se často vrtal v motorech a soudil, že pořádně se umýt lze jen za pomoci tohoto mýdla a solviny na ruce. Bylo to strašné, několikrát jsem mu naznačila, že by si měl koupit normální mýdlo, nic. Celé dva roky, co tam pracoval, se nezměnil a byl vždycky sám. Myslím, že důvod znám, ale on říkal, že na holky nemá čas...přitom byl pohledný, hodný, ale ten odér kolem něj...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.