Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spodňáky

Od: samsung odpovědí: 7 změna:
Zdravim, jsem jeden z těch co nosí v chladným počasí spodňáky.
Naučil jsem se je nosit na holo,tedy už si pod ně neberu žádné spodní prádlo,přijde mi to tak lepší a příjemnější, že proč si brát spodní prádlo pod spodky
Jak je to u vás, jak to máte ze spodkama

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Taky v třeskuté zimně nosím, ovšem silnější punčocháče a já tedy nosím spodní prádlo vždy. Ale to co píšete je logické, klidně si pod spodky trence neberte, jen doufám, že máte ty spodky několikery a denně je měníte, protože jinak je to jako byste nosil několik dní po sobě jedny trencle a to je eklhaft.

lucie*
hodnocení

0x

Taky využívám vrstev, takže "spodky" nosím já i děti. U nás jsou to legíny a v mém případě hrubé silonky-nejsem expert na materiály, ale nejsou to ty klasické nylonky:-Dnějaké termo punčochy. To je zvyk , který mi zůstal z dojíždění na kole. Kdysi nebylo thermo oblečení a cyklisti používali silonky, pamatuju si to od otce.

No a at si dělá kdo chce co chce, pokud to jde nejraději chodím na ostro. Nejsem zanedbaná ani nemocná (pro ty klasické rejpaly) a na sport v posdtatě vždy na ostro (v zimě se spodkama-silonkama)

Mimo cenu-čím se liší tzv termo oprádlo od obyčejného?

@diesel - materiálem,osobně vyzkoušeno na motorce. Je použitelné při podstatně větším rozsahu teplot než klasická bavlna

lidus*

Funkční prádlo a termo prádlo je to samé?

Záleží na tom, z jaké strany se na to podíváte, ale synonymum to určitě není. Funkční prádlo je souhrnný název pro prádlo, které má nějaké funkce – proto funkční prádlo a termo prádlo je v podstatě kategorie funkčního prádla. Samozřejmě existuje daleko víc funkcí prádla.

Základní pravidlo je, vždy si přečíst cedulku s informacemi o doporučené údržbě. Každopádně, prádlo byste měli prát ve speciálních prášcích pro funkční prádlo, bez aviváže. Jinak může dojít ke ztrátě funkčnosti. Funkční ponožky, rozhodně nežehlete, ani chemicky nebělte. Ponožky se syntetickými vlákny nedoporučujeme dávat do sušičky. Vzhledem k tomu, že je to materiál, který nenasáká vodu, je velmi brzy. Zdroj: internet

I můj muž, motorkář, nosí termo spodky bez trenek, jiné než termo triko už nepoužívá. Spodky bez trenek-slip, prý proto, že je to na motorce pohodlnější sezení. První termo měl z Lídlu a pochvaloval si ho, další dostal dárkem, podstatně dražší, nikoli však lepší než to z Lídlu.

@lidus - nechtěl jsem dělat reklamu ale s Lidlem souhlasím.

lucie*

..taky mám veškeré funkční a termo věci z Lidlu :-Da spokojenost. Naopak Decatlon fakt nemusím, přijde mi strašně šuntové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]