Nejste přihlášen/a.
tak si vložte nějakou anketu - přece nebudete pročítat komentáře, máte tu hlasování...
no tak jestli to stačí takto -
wifi 18/8Mb/s agregace 1:2
355,- Kč
Co to je zaměstnanecký balíček? Nic takového UPC nenabízí? Příklad.
Jsem Franta Lopata, mám od outů internety za pěcet bez televize. Protože chci koukat na Barrandof, prezidenta a Soukupa, tak chci internety s televizí za třista. A dál?
řekl bych ve smyslu @amperova společenství... výhodné pro určitou smluvní skupinu - zaměstnance nějaké skupiny typu koncern VW, ministerstvo zdravotnictví nebo Babiš s.r.o.
kraksons: Tak to tě zaměstnavatel bere trochu na hůl. Tři kila, to je pro zaměstnance myslím dost. To byste měli mít na úkor zákazníků úplně zadarmo
Ale když jsi od fochu, můžeš mi objasnit, proč UPC deklaruje nějakých 325 nebo kolik korun a už nenapíše to, co je malinkým písmenkem v ceníku, který musíš celkem na jejich webu dohledávat? Teda jestli jenom nemontuješ kábly. Dík.
Optika, občanské sdružení, 250 Kč/měs.
Rychlost -teoreticky prý bez omezení , ale vzhledem k počtu uživatelů se aktuálně blížím k hodnotě 50/50, FUP 5 GB/den Zajímala by mě reálná data. Ne to, co vám poskytovatel píše v reklamním letáku.
Jo to chválím, jít do občanského zdručení na principu CZFREE.NET to chce trochu odvahu, ale na ceně se to určitě vyplatí. Je to zajímavá alternativa k předraženým optikám. Těch freenetů je po republice hodně zkuste ten svůj najít tak že do vyhledávače zadáte "vaše_město freenet" třeba budete mít štěstí. Bohužel se to v některých městech trochu zvrtlo, na ta veřejná jednání sdružení nakonec chodí jen představitelé několika místních firem a klienti žádní, takže se to někde trochu míjí s původním záměrem "uživatele uživatelům a jakési croudfundované komunitní služby" ale i tak to bývá velmi dobrá možnost připojení která zpravidla patří mezi ty nejvýhodnější.
UPC, to nejnižší, na maily stačí, nedávno za 200, teď za 350, prý zrychlili, na to jim sere Bílej tesák, půjdu jinam...
no hledat někoho kdo ti dnes ještě poskytne internet za dvě stovky měsíčně to asi bude náročné. Ono přeci jen v době kdy trh ovládali WIFI ISP to bylo reálnější protože mezi nimi byla konkurence velmi silná a bylo extrémně snadné přejít ke konkurenci, dnes v době optických kabelů jste často vázáni na jednoho poskytovatele nebo jen pár vyvolených a ta konkurence už nefunguje moc dobře, cena pak logicky roste.
Optic/wifi, rychlost neznám.
4 douby: Ukazuje to Ping 9 ms, download 36,11 Mbps, upload 46,61 Mbps. Ale co to znamená, nevím. Snad to dává smysl.
4 douby: Ale když jsem tam vrazil šňůru, ukazuje to Ping 5 ms, download 83,31, upload 94,81. Proč je teď "ping" menší?
Optika 100/100 Mbps (Libli) ... připraveno na Stadia příští rok Ale jinak cítím že je to spíš zbytečně naddimenzované pro většinu využití by bohatě stačilo i jen 20 Mbps (samozřejmě bez jakéhokoliv FUP limitu, nerozumím tomu jak někdo u domácího připojení vůbec může přistoupit na jakkoliv vysoký FUP limit, bohužel najdou se takoví a někteří ISP zvlástě ti co přišli z trhu mobilních telekomunikací tyhle móresy zkouší zavádět)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.