Nejste přihlášen/a.
Vážení, těšila jsem se na novou pohádku Když draka bolí hlava, neviděla jsem už dlouho nic horšího. Gott mluvící Slovensky, Magálová pro změnu Česky -přišlo mi to otřesné a nepřirozené. Písničky ty byly dobré ale pouze dobré a nic víc. Byla bych to vypnula po 10 minutách ale chtěla jsem to vidět celé abych mohla tuto super pohádku co po ní prý v Německu šílí, zhodnotit. Zajímal by mě váš názor, pokud jste se dívali. Dík za odpovědi. L
Když jsem viděl na ČSFD hodnocení ani jsem si jí nepustil, ale zajímavé je, že byla nejsledovanějším pořadem. Jako fakt? Kdo, kdo to vydržel? 1 milion diváků
mediaguru.cz/...
Ani jsem se nepokusila na to dívat. Bylo mi tak nějak intuitivně jasné, že to bude k ničemu. V Německu po tom klidně mohou šílet, protože oni neumí ani česky, ani slovensky. Takže jim jde hlavně o ty písničky, které tam předpokládám byly a zpíval je K. Gott osobně. Děj nevím, draka jsem neviděla.
Právě že ne, ale zpívali např. Nounej (bratři Timkovci) ta byla hezká a i další, písničky celkem v pohodě a i nápad to nebyl tak špatný, obsazeno dobře ale vše další děs. Ovšem, moje sestra, učitelka, má názor jiný a já a ti co to sepsuli, prý jsme to nepochopili a bráníme se novinkám.
Liduš, jste lepší jak jájá neměla sílu to dokoukat.
Moc jsem se na to těšila, hlavně kvůli Osmanymu (nakonec jsem ho tam ani neviděla) Gott a záběry ze Štramberka (bydlím"za rohem") a fakt jsem vydržela prvních 20min. a moje mentalita mi nedovolila kazit si večer. Fakt jsem přepla na Dva a půl chlapa - na to koukám už 4roky, ale i tak to bylo lepší než tahle pohádka.
Tak to jsem zvědavá, jestli to jednou pochopí moje děti (když my jsme teda za zenitem
) ale už ted pochybuju, protože je od mala"krmím" Disney- ovkama, které jsou hodnotné umělecky i dějem (i když nejsou genderově vyvážené
) ale pro jejich vývoj budou určitě pozitivnější než tyhle novodobé trendy.
Lucie já to sledovala až do konce, Lafita tam byl a hrál blba co se staral o šaty královny, myslím, že 3x byl v obraze a řekl pár slov. Chtěla jsem to vidět když v Německu je to špička, v Rusku to dostalo dokonce cenu a v ČR škoda slov. Ovšem moje sestra učitelka, řekla, že já a ti přízemní lidé kteří to sepsuli, jsme to nepochopili a bráníme se novým věcem. Prostě Princezna se zlatou hvězdou je za zenitem a nyní mají zelenou tyto nové slátaniny.
Zdravím, nepochopil jsem kravskou ideu, nutit Čechy mluvit slovensky a naopak- to byla první hrůza, kterou nikdo nemohl spolknout...až to nadabují - jak to měli ve světě - a my překousneme, že Gota mluví někdo jiný, pak možná pouvažujeme i nad dějem, blbost,... nikdy nepřekousneme dabování Gota ani jeho slovenštinu... vyhozené peníze
Zdravím. Tak já to dokoukala až do konce, a pro vás, kdo ne, mám shrnutí: druhá půlka byla stejně slabá, jako ta první. Když ale zhodnotím maskéry: skvělá práce, Gott byl pěkný kovář a moc mu to jako kováři i jako Gottovi slušelo. @lidus, stojím při vás, to vaše sestra nepochopila nic. Nejedná se o žádnou pohádku, žádnou modernu a nové myšlení, ale o jakési loučení našeho Karla Gotta s fanoušky, přáteli a hlavně rodinou. Každý, kdo ví, že odchází, touží po sobě něco zanechat. A K. Gott miloval své malé holčičky, a udělalo mu velikou radost, že budou mít na památku film, kde mohou být obě i s ním pospolu. Sedět tátovi na klíně, zazpívat si s ním (Šarlotka je tátovi hodně podobná, má krásný zvučný hlásek a s tátovým hezky ladí), dívat se mu do laskavých a láskyplných očí... Prakticky naposledy... A to já Karlu Gottovi ráda dopřála, a to se fakt povedlo. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.