Nejste přihlášen/a.
Baví vás reklamy v tv?Mě lezou krkem a proto si je vypímám i na netu a co vy?
Dobu televizních reklam využívám k drobným domácím povinnostem. Vyprázdnění myčky, čištění zubů, poslední večerní venčení psa... Úplně všemu se uniknout nedá. V poslední době se mi líbí reklama, v níž tučnák - kuna žere kabely. Ale pojišťovnu kvůli tomu měnit nebudu .
Mono - bude nás víc .
Tu a tam se stane, že mě některá baví. Jinak ne. Doposud se nestalo, že bych si na základě TV reklamy cokoliv koupil.
Maličký dodatek mimo soutěž: Když beru čistě reklamy a nepočítám upoutávky na později vysílané relace, můj rekord je sedm. Ano, sedm stanic naladěných "vedle sebe", kde šla ve stejný čas reklama. Zoufale jsem přepínal, vyšel až osmý pokus. This is capitalism.
"Baví" je možná přehnaný výraz, ale i tak - jsou reklamy dobré, zábavné, které mají něco v sobě (třeba se mi líbí Hornbach), a jsou reklamy nudné.
Reklamy beru realisticky - ty televizní jsou vlastně platidlo. Buď platíte za sledování filmu penězi (na placených kanálech), nebo časem stráveným u reklam. Nic není zadarmo.
Ale dá se i bez reklamm a bez velkých peněz,jenže se to nikde nepublikuje aby se nesnížila sledovannost "reklam"viz blokátor reklam-tak koukejte a bav te se.
Tak já mám třeba na Skylinku cca 100 kanálů, z toho polovina placených, za nějakých 200/měs. O "velkých penězích" mám jinou představu
Většinou asi lidi na reklamy nadávají,ale občas se objeví koukatelné a zajímavé. Matonka mívala zajímavou s nějakou modelkou,ta mě bavila... Další byla reklama mercedesu se smrťákem,skvělá ! a také s malým Hitlerem,hodně zajímavá. Ta asi skončila v zakázaných...
Toho smrťáka jsem našel,podle mě nemá chybu -
Při reklamě přepnu jinam, ale většinou je tam též reklama. Tak si jdu uvařit čaj, zajdu na wc, zapnu myčku, kouknu na Poradte.cz a j. Na klasiku, jako je o prasátku "já už ho vidím" koukám vždycky a nyní se mi líbí již zde zmiňovaný tučnák, který hryže kabely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.