Nejste přihlášen/a.
Všechny tyhle pořady jsou minimálně částečně na oko. Vždycky to musí být nějak zajímavé. Myslíte, že hledající popelář by měl dobrou sledovanost? No, třeba zrovna popelář ano. Ale dělník od soustruhu? Pokud by to nebyla zajímavá osobnost tak fakt ne.
Tenhle bohatý je zrovna singl, je zajímavý, je to magnet... tak se propůjčí. Vždyť na konci ho čeká maximálně rande ze kterého určitě může vycouvat. Proč to dělá? Buď pro peníze nebo se chce zviditelnit. Takových je...
Věříte na všechny Výměny manželek, Prostřeno atd? Vždycky to párují tak, aby protiklady byly maximální a emoce tím pádem taky. Kdo by se koukal na to, jak si dva rozumí a vděčně povídají? A samozřejmě to ještě navíc popichují, aby k těm vyhroceným situacím došlo pokud možno co nejčastěji.
Všechny tyto pořady jsou odpad a je potřeba takto na ně nahlížet. Jinak s vámi manipulují.
TV Barandov pořad Seznamka mne zaujal, proč v tomto pořadu vystupují stejní lidé, kteří "hrají" v pořadu Nebezpečné vztahy. Káča v reklamě je současně paní v pořadu Seznamka. Jak to vidíte vy?
Je to nejlevnější druh "zábavy". Povšimněte si, že Barrandov má několik kanálů, ale nemají co vysílat (nemají peníze), proto neustále dokola vysílají stejné seriály. Co je ještě horší, že třeba seriál Big Ben, který má 69 dílů ani nevysílají celý, ale stále dokola točí asi 10 dílů. Nejspíš to je tak i s dalšími pořady, nevím, už mě to nebaví sledovat.
No to už jsme napsali. Vidíme to tak, že to jsou prostě vymyšlené situace a příběhy. Tyto pořady jsou mířeny k určitému druhu diváků a jak je vidět, tak jich je stále ještě dost, kteří u toho sedí a všemu věří. To nemyslím Vás, ale dedukuji tak proto, že to neustále pokračuje. Kdyby na to lidé nečučeli, tak by museli hledat jiný způsob jak přilákat diváky. Jde jim o sledovanost, z toho přece žijí. Jde tam jedna reklama za druhou. Já občas kápnu na ty "zprávy" pana Soukupa a ty jsou určitě namířené pouze k lidem velmi starým, kteří prostě neovládají internet a k lidem s vyloženě zpomaleným chápáním. On tam totiž klidně uvádí i několik dní staré "novinky", které jsou každému dostupné při otevření internetu a pokud umí číst, tak si to přečte sám a nepotřebuje k tomu pana Soukupa, který mu to přinese jako úžasnou novinu dne, týden po. Ale na druhou stranu je fakt, že ho člověk může někdy poslouchat i z toho důvodu, že mu nad tím zůstává rozum stát
a že jenom žasne jak může mít takový člověk takový úspěch. Moderártorský talent nemá a na velkého "myslitele" také nevypadá. Vystudoval na právníka, ale ten by přece nedokázal vůbec nikoho před soudem obhájit, protože nemá bystrý "advokátský" mozek, aby dokázal rychle reagovat na nepředvídané situace a při obhajobě by se zakoktával a opakoval, protože to pořád dělá i při tom svém "moderování", a ani po tolika letech se to nenaučil. Mně vrtá v hlavě, jak přišel k těm milionům. Vím, že si to všechno mohu přečíst v jeho profilu, ale tomu, jak se to tam vysvětluje, se mi prostě nechce věřit.
Není co dodat, Clayman napsal vše a já se pod to podepisuji. Sice jsem ten pořad neviděla, ale znám jiné, ze stejné "vody". Jestli tam byl ten chlap přitažlivý a ještě ke všemu bohatý, tak to také nemusí být s tím bohatstvím pravda a je tam právě proto, aby si něco přivydělal a hraje komedii. Kdysi bylo něco jako milionář hledá partnerku, nebo tak nějak a ani jeden z nich milionář nebyl. Všechno to bylo placené tou společností, byla to nějaká "reality shou". Tomu už odzvonilo. No a na tom Barrandově už ten matla neví co vymyslet, aby měl sledovanost. Koukala jste někdy na ty jeho zprávy? Já jsem se na ně párkrát podívala a on tam zoufale loví nějaké informace o ničem, nebo mluví o dávno prošlých případech a uvádí je jako novinky. Na konci si pokaždé libuje, jak je jeho pořad sledovaný a sám sebe vychvaluje, že jedině on má ty nejaktuálnější a nejzajímavejší zprávy ze všech. Ale věřím, že má určitou sledovanost, ono je v naší zemi hodně lidí, co sledují bulvár a tak podobně. Ale ať se Vaše kamarádka přihlásí, snad Vám pak řekne jak to je doopravdy a můžete to sem pak napsat.
Je to všechno vymyšlené! Pozor na to! V jednom pořadu hrál čerstvě propuštěného vězně syn mé sestřenice z Ostravy, který je ženatý a v pohodě, no, to jsem si myslela, dokud se tam nepřihlásil. Proč si myslíte, že tam každou chvíli běží dole. že hledají pro připravované pořady lidi od 18 do 60 let?
Včera nebyla premiera, to je tuším třetí nebo čtvrtá dvojice. Tihle mne akorát pobavili. Ta samice, co sbírá robertky a jiné erotické pomůcky, to bylo dílo!
Divné je, že lidi tam píšou maily, že se s nimi chtějí setkat osobně, že mají o takového partnera zájem. Takže ty avizované stovky lidí jednoduše utřou, když je to divadlo?
Já jsem vždycky viděla jenom prvních 10 minut, protože pak jsem přepnula na to, co jsem vidět chtěla. Ale asi si to přehraju, abych byla alespoň trochu v obraze. To bude asi stát za to. Já jsem ho viděla jak "oplakává" tu Jolandu, která nedávno zemřela. To jsem také nikdy nepochopila, jak mohli existovat lidé, kteří jí za ty nesmyslné kydy platili. Dodnes jsem nepochopila, jak se mohl stát tak populární člověk, který byl evidentně od narozenení mentálně retardovaný a patřil spíše do ústavu pro mentálně nesoběstačné osoby. Ta určitě ani neuměla číst podle toho, jak se vyjadřovala. Její slovní zásoba se neskládala ani ze sta slov, protože přece nedokázala dát dohromady ani jednu souvislou větu o pěti slovech. O smysluplnosti ani nemluvím. Jak mohla tato osoba věštit, to mi zůstane záhadou navždy. Ale pan Soukup ji evidentně obdivoval a měl v její nehorázné a dementní kydy důvěru. Nechápu. Něco mi určitě uniklo, ale nevím co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.