Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když mám halucinace

Od: karelchalupnik odpovědí: 12 změna:
Mám halucinace poslední dobou jako třeba vidím u někoho zapichlou injekční stříkačku v krku nebo vidím otevřenou ránu na ruce (ne u sebe ) .našel jsem jsi holku 19. A já 20. Teď jsem ji dlouho neviděl a spekulujeme jak to udělat na vánoce aby byla semnou,Rodice to nechtěj .mám stres.a haldy. čím to může být tím stresem? Podotknu že v minulosti jsem bral THC a pervitin (pseudoefedrin) i alkohol nemůže to být z minulowti? Díky za rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hedva
hodnocení

4x

Halucinace budou ješrě důsledek pervitinu, mozek se ještě nevzpamatoval ze šoku. Tělo nasáklo stresem, ale rodiče máte určitě bezvadné tak to je pro vás moc dobře. Chce to důslednost a vydržať a možná také najít nějakého doktora.

karelchalupnik
hodnocení

Právě nechci doktora mám takové myšlenky že prostě bych vzal nůž nebo něco a podřízl si žíly
Zkrátka nevím si rady a jsem na dně dopadají na mě úzkosti
heva

Doktor pomůže. Tak jako někomu uleví nebo pomůže třeba s nemocí srdce, tak uleví i vám od od stresu a těch myšlenek.

lidus*
hodnocení

4x

Milý Karle a jak dlouho jste čistý? Na Vánoce má být každý doma s rodinou, vaše přítelkyně snad svoji rodinu má. Jak jste natom finančně, řešení by bylo, Štědrý den každý doma a pak vyjet např. na hory s přítelkyní. Pokud nejste na drogách a máte tyto potíže, vyhledejte lékaře a nevymýšlejte, že budete s přítelkyní, kterou jste jak píšete, dlouho neviděl.

karelchalupnik
hodnocení

No tak peníze mám čistý jsem tak 2 roky ale moc se mě nechce cestovat jsem momentálně uzavřený a nedokážu o tom z očí do očí mluvit proto se obracím sem ,k doktorovy nechci protože by mě poslal se léčit na psychiatrii a to nechci ,nejsem na to připraveny někam jit ,nejlépe by mě pomohl Neurol,ten ale nemám

Tyhle věci se bez lékaře neobejdou, na to nikdo nemá.

lidus*

Jak víte, že zrovna NEUROL by vám pomohl, je to těžká návykovka, to skoro vypadá, že jen vyměníte drogu za drogu. Jděte k tomu lékaři!

skeptic
hodnocení

0x

Pervitin z pseudoefedrinu...hmm, játra asi chrochtají blahem. Zajímalo by mě, jako jste "bral" THC, snad ne v tabletkách? *smich*

skeptic

Nikdy nehejtuji, to si pamatujte. Zásadně dissuji. *fn*

karelchalupnik
hodnocení

Tak jsem asi hulil ne ,potřeboval bych asi poradit ne aby mě někdo hejtoval

Rozumný člověk jde k lékaři.

vierus
hodnocení

0x
Ahoj, na škole nás učili, že jakmile má někdo halucinace, tak šup k lékaři, já to vážný stav vyžadující lékařskou péči. Může se ti rozjíždět nějaká nemoc a léky ti pomůžou. Jen je důležité jít včas, aby se ti ještě neposkodil mozek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]